Lehtitarjoukset

Toni Kolehmainen AC Oulun paitaan

31.08.2009 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Kalevan mukaan Toni Kolehmainen on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen AC Oulun kanssa siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Kolehmainen pelasi viimeksi AC Oulussa nousuun päättyneellä kaudella 2006 ja raivasi tiensä oululaisten futisfanien sydämiin loistavilla peliesityksillään. Vuoden 2007 alussa Kolehmainen siirtyi Hollannin AZ Alkmaarin joukkueeseen, joka voitti viime kaudella Hollannin mestaruuden. Kolehmainen palaa omien sanojensa mukaan mielellään AC Ouluun ja haluaa kokea uudelleen nousuhuuman. Kolehmainen on erityisen tervetullut vahvistus ja tuo joukkueeseen särkymävaraa kauden tärkeimpien otteluiden kynnyksellä.

Keskikentällä parhaiten viihtyvää Kolehmaista yritettiin Hollannissa istuttaa laitapuolustajan tontille, mutta mies pitää itse enemmän keskikentällä pelaamisesta. Todennäköisesti tuossa roolissa mies tullaan Oulussakin näkemään.

Kun keskikentälle on heittää mm. Mika Nurmela, Toni Kolehmainen ja Dominic Yobe, on AC Oulun jo ennestään kova keskikenttä vielä astetta kovempi ja laadultaan selvästi Ykkösen paras.

Kolehmainen nähtäneen kentällä jo ensi sunnuntaina, kun AC Oulun vieraaksi Oulu-lehti Areenalle saapuu Klubi-04. Oulun oman pojan paluu näkynee varmasti myös katsomossa ja Kolehmainen tulee todennäköisesti saamaan erittäin lämpimän vastaanoton oululaisilta futisfaneilta.

Kommentoi