Lehtitarjoukset

Matti Sorvojasta AC Oulun A-junioreiden päävalmentaja

30.11.2015 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Matti Sorvoja on nimetty AC Oulun A-junioreiden päävalmentajaksi. Historian ensimmäinen laivastonsininen juniorijoukkue pitää kaikille avoimen avaustilaisuuden kuluvan viikon torstaina klo 18:00 Raatin stadionin kahvion kokoustilassa.

Ylivieskassa valmentajauran aloittanut Sorvoja on vaikuttanut jalkapallon parissa jo 20 vuotta. Valmentajakokemusta löytyy FC YPA:sta, Oulun Luistinseurasta sekä Tervareista C-junioreista aina edustusjoukkueisiin saakka.

Muutaman sapattivuoden vastuuvalmentamisesta pitänyt Sorvoja palaa sorvin ääreen todella korkealla motivaatiolla.

– Kun paikka tuli auki, ajatus valmentamisesta heräsi välittömästi henkiin. AC Oulu on minulle tuttu seura, joten tiedän minua kohtaan asetetun vaatimustason. A-juniorit ovat olleet pitkään kaupungin vaikein asia pyörittää, mutta tilausta laadukkaalle toiminnalle on – tällä hetkellä pelaajaputki on vajaa, kun B:stä pitäisi ponnistaa suoraan edustukseen. Meillä on edessä pitkä ja kivinen tie, mutta yhteistyöllä homma saadaan toimimaan, Sorvoja kertoo.

AC Oulun A-junioreiden valmentajan paikkaa haki peräti seitsemän hyvää ehdokasta. Kokonaisuus käänsi valinnan Sorvojaan.

– Täytyy tietysti olla riittävä ammattitaito, mutta ennen kaikkea halu ja motivaatio oppia lisää. Valmentaminen junioreissa on pelaajien valmistamista edustusjoukkueeseen, joten tekemisen täytyy olla luonnollisesti täydellisesti vuorovaikutuksessa. Edustusjoukkueen ja A-junioreiden valmentajat muodostavat yhteisen konklaavin, jonka lopputuotteena on se miten me harjoitellaan ja pelataan. Olemme erittäin iloisia kovasta kiinnostuksesta joukkuetta ja sen valmentamista kohtaan. Todellinen työ alkaa vasta nyt ja minäkin haluan korostaa yhteistyön voimaa, AC Oulun juniorikoordinaattori Markus ”Mako” Heikkinen avaa.

Yksi kommentti
Kommentoi »

  1. diibadaa

Kommentoi