Lehtitarjoukset

AC Oulun Nurmela ja Malinen palkittiin Pohjois-Suomen parhaina

30.11.2009 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulun Mika Nurmela on valittu Pohjois-Suomen Vuoden miespelaajaksi ja Juha Malinen Vuoden valmentajaksi. Palloliiton Pohjois-Suomen piiri palkitsi Nurmelan piirinsä parhaana miespelaajana kaudella 2009. Pitkältä ammattilaiskierrokseltaan kotikaupunkiin palannut Nurmela pelasi kauden aikana jokaisessa ottelussa ja oli yksi ehdottomista ratkaisupelaajista AC Oulun liiganousun takana. Keskikenttämies valittiin valmentajien toimesta myös Ykkösen kauden parhaaksi pelaajaksi.

Vuoden parhaan valmentajan palkinto puolestaan ojennettiin Juha Maliselle. Oulun oma kasvatti palasi pohjoiseen kaudeksi 2008, ja nosti toisella kaudellaan AC Oulun Veikkausliigaan. Kauden päätteeksi myös Suomen Palloliitto palkitsi Malisen ansiokkaasta työstä jalkapalloilun eteen.

Nurmela ja Malinen ovat sitoutuneet AC Ouluun pitkäksi ajaksi. Nurmela jatkaa viime kauden tapaan sekä pelaajana että urheilutoimenjohtajana, ja ensi kauden jälkeen tarkoitus on siirtyä kokopäiväisesti toimiston puolelle. Malisen päävalmentajasopimus kattaa kaksi seuraavaa kauttaa, jonka jälkeen on vielä optio kaudesta 2012.

Yksi kommentti
Kommentoi »

  1. Tais olla Nurmelalle toinen peräkkäinen nimitys vuoden pelaajaksi. Viime vuonna vuoden valmentaja oli muistaakseni Kemin Marttila…?

Kommentoi