Lehtitarjoukset

OPS:n Kannattajayhdistys perusteilla

29.09.2011 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Tunnelmaa ja väriä katsomoon asiallisessa ja hyvässä hengessä. Tästä on kysymys, kun Oulun Palloseuran Kannattajayhdistys lyötiin perusteille eilen illalla Raatin stadionilla. Faniryhmän puuhamies Kimmo Tiri etsii ympärilleen hyvähenkistä väkeä.

– Tarkoitus on koota jalkapallosta tykkäävää porukkaa vauvasta vaariin. Ei liian vakavaa, eikä tiukkapipoista meininkiä, mutta asiallista käyttäytymistä kuitenkin. Voihan siellä joku ottaa oluttakin puoliajalla, jos haluaa, mutta toiminnasta ei ole tarkoitus tehdä sekopäistä, vaan luoda positiivinen henki, ryhmän alullepanija esittelee.

Kolme vuotiaan tytön isänä Tiri haluaa, että lapsetkin voivat istua fanikatsomossa tai sen läheisyydessä ilman, että korviin kantautuu asiatonta kielenkäyttöä. OPS:n faniryhmässä ollaan valmiita antamaan myös vastustajalle aplodit, mikäli he osoittavat kentällä hyviä suorituksia.

– Seuraan aktiivisesti sekä kotimaan että ulkomaiden huippufutista. Asuessani Norjassa Bergenissä seurasin paikallisen Brannin (Norjan mestari 2007) pelejä ja siellä fanikulttuurilla on aivan erilailla perinteitä ja osaamista. OPS:n kannattajissa voitaisiin ottaa mallia esimerkiksi sieltä tai Tanskan maajoukkueen kannattajista, Roliganseista, Haukiputaan Heitossa ja Veikoissa aikoinaan A-junioriksi asti itsekin pelannut Tiri visioi.

OPS:n Facebookissa on parhaillaan käynnissä kisa, missä voi ehdottaa sinistä väriä tunnustavalle porukalle nimeä. Liittymiset OPS:n Kannattajayhdistykseen Kimmo Tirin kautta. Kymmenelle ensimmäiselle liittyjälle on luvassa huima paketti OPS-tuotteita.

Kommentoi