Lehtitarjoukset

Oulun futisherruus AC Oululle

29.08.2012 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulu vei nimiinsä Oulun paikallisderbyn Mika Nurmelan komealla vapaapotkumaalilla noin 30 metristä. Muuten ottelussa ei hirveästi maalipaikoilla mässäilty ja tunnettakin olisi suonut kentällä nähtävän hieman enemmän paikalliskamppailun henkeen. Nähtiin ottelussa sentään yksi punainen kortti, kun OPS:n Juha-Matti Huovinen sai suoran punaisen kortin varsin kevyesti esteltyään AC Oulun hyökkäystä hieman ennen ottelun loppua. OPS:n riveissä pelasi useita uusia pelimiehiä, mutta heistä ainoastaan toppari Piotr Gurzeda esiintyi jokseenkin edukseen. Myös OPS:n Jean Fridolin Nganbe Nganbe oli liukkaalla pelipäällä, mutta ei pystynyt auttamaan joukkuettaan pisteille. AC Oulun pelaajista Zeze esiintyi pirteästi, kuten myös Jani Kauppila sekä maalivahti Hugo Magalhães. Ottelua seurasi 3600 katsojaa.

AC Oulun riveistä puuttuivat nuoret Joni Mäkelä sekä Matias Ojala; Mäkelä pelikiellon vuoksi ja Ojala loukkaantumisen. Myöskään Juuso Majavaa ei kentällä nähty. Topparina pelannut nuori Arttu Hinkula selvisi tiukassa paikassa varsin hyvin.

AC Oulun pelistä puuttuivat jälleen kaukolaukaukset, joita ei vapareiden lisäksi nähty ainuttakaan. Kun maalipaikkoihin ei muutenkaan päästy kovin usein, jäi hyökkäyspelistä hieman vaisu kuva. Parhaat paikat siunaantuivatkin vapaapotkuista ja myös Dritan Stafsula oli lähellä onnistua vapaapotkumaalissa Nurmelan lisäksi. Lisäksi ottelussa nähtiin AC Oulun toimesta yksi tolppalaukaus, kun pallo meinasi lirua Joonas Sohlon toimesta maaliin.

AC Oulun seuraava ottelu on PK-35:ttä vastaan vieraissa. OPS puolestaan kohtaa nousun varmistaneen Rovaniemen Palloseuran lauantaina Raatissa.

9 kommentit
Kommentoi »

  1. Oululaiset voitti kansainvälisessä pelissä vierasjoukkueen. Niin sen piti mennäkin.

  2. niin kun vain toisella on rahaa hommata pelaajia, toisella vain halua

  3. Halut lienee vähissä, kun näilläkin pärjää? Miten sarjataulukko? Keskinäiset pelit?

  4. Kyllä rahat menee hukkaan.Toinen hommaa pelaajia,jotka eivät ole vahvistuksia.Hyvä ac,on teillä hyvät nuoret pelaajat.

  5. jospa halu vähenee kun valmentaja vaihtuu…

  6. AC Oulu? OPS on perustettu 1925 ja nimen osaa suomalainenkin. Oulun Palloseura. Sanopa eka kommentin kirjoittaja sujuvasti Associazione Calcio Oulu. OPS on paras Oulussa. Ennen, nyt ja aina!

  7. 1925? Nyt hassuttelet. Minä-seuran olemassa olon ainoa tarkoituskin on syntynyt vasta 60-luvulla.

  8. Tarkoitat kai 2006?

  9. Pelin nähneenä voi todeta että olipa todella heikkotasosta pelailua. Lukematon määrä harhasyöttöi, epäonnistenuita vapareita, kummassakin joukkueessa pelaajia (3-4), joitten taso riittää kolmosdivariin jne Parasta antia oli acon mvahti ja opsin keskikenttä peluri (lettipää).

Kommentoi