Lehtitarjoukset

Tervarit jatkoi voittoputkeaan

29.05.2010 | Aihealue: Juniorit

B-poikien I-divarin C-lohkossa mikään ei ollut muuttunut edelliseltä kierrokselta, kun sarjakärjet Tervarit ja JJK jatkoivat voittoputkeaan. Molemmilla on nyt puhdas tili eli seitsemän voittoa yhtä monesta ottelusta. Sarjassa pelataan 11 kierrosta ja joukkueet kohtaavat vielä siis toisensa. Lauantaina Tervarit haki murskavoiton Närpiöstä, kun Kraft kaatui 0-6 (0-2).

Kraftin ja Tervareiden ottelu alkoi varsin tasaisesti ja kotijoukkueellakin oli hyvä maalipaikka ennen kuin vierasjoukkue aloitti maalikarkelonsa. Avausmaali syntyi vajaan kymmenen minuutin kohdalla, kun erinomaisen ottelun pelannut Arttu Siira pelasi yhteen Roope Blombergin kanssa, jonka ulkokierteinen laukaus painui takanurkkaan ohi kotijoukkueen maalivahdin. Seuraavaa maalia ei tarvinnut kauan odotella, kun Arttu Hinkula puski Siiran kulmasta 0-2 ja peli oli oikeastaan taputeltu. Enempää maaleja ei avausjaksolla tullut, vaikka paikkoja siihen olikin.

Tauko ei tuonut muutosta pelin kulkuun vaan Tervarit jatkoi vyöryttämistään ja kotijoukkue yritti parhaansa mukaan estää lisämaalien tulemisen. Alle viisi minuuttia toista puoliaikaa ja pirteästi kirmaillut Tuure Siira iski tolppalaukauksensa jatkosta 0-3. Tämän jälkeen pelin tempo laski ja vierailijat tyytyivät siirtelemään palloa pelaajalta toiselle kotijoukkueen juostessa pallon perässä. Ottelun lopussa Tervarit intoutui pieneen loppukiriin ja Justus Tiiro sekä vaihtopelaajat Aapo Heikkilä ja Matias Ojala viimeistelivät läheltä loppunumerot 0-6.

Tasoero joukkueiden välillä oli liian suuri, jotta pisteistä olisi tullut totinen taistelu. Kraft teki parhaansa, mutta maajoukkuemaalivahdin lisäksi pelimiehet olivat vähissä. Tervarit sen sijaan näytti taitonsa, halunsa ja laatunsa laajalla rintamalla ja taistelu sarjanoususta jatkuu. Ajoittain pallo kulki hienosti pelaajalta toiselle, mutta virheitäkin tuli riittävästi, jotta nöyryys harjoitteluun löytyy helposti. Peli oli samalla Omar al-Kubaisin viimeinen peli kuuteen viikkoon, kun hän lähtee kotimaahansa lomalle. Joukkue halusi antaa Omarille lähtölahjan ja ilmeistä päätellen siinä myös onnistuikin.

Tervareiden ottelut jatkuvat puolentoista viikon kuluttua, kun keskiviikkona 9.6. joukkue saa vastaansa Rovaniemeläisen FC Lynxin. Ottelu pelataan Heinäpäässä klo 17.
Tervetuloa!

-Rane-

Kommentoi