Lehtitarjoukset

Erkki Paananen palaa OPS:n organisaatioon

29.04.2012 | Aihealue: Miehet

Kolme kautta (2009 – 2011) loistavaa työtä Oulun Palloseurassa tehnyt Erkki Paananen tekee pikapaluun OPS:n organisaatioon. Paananen aloittaa välittömästi työt OPS:n A-, B- ja C-junioreissa talenttivalmentajana sekä edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana.

– Täällä on tuttu ympäristö, tunnen täältä kaikki ja tiedän seuran toimintatavat. Tässä vaiheessa kautta on tärkeä tuntea se ympäristö, mihin tulee, koska kauden alku on näin lähellä, Paananen kertoo.

”Emppu” teki talven aikana ranskalaiseksi jääneen visiitin PS Kemiin; siviilielämän ja työn parempi yhteen sovittaminen toi Paanasen takaisin Ouluun ja OPS:iin. Palloseuran juniorijoukkueet pääsevät kerran viikossa Empun talenttivalmennukseen.

– Tuon peliajatusta, aluepelitietoa ja edustusjoukkuetta varten valmistavaa harjoitusrytmiä junioreille. Myös taktillisia asioita on tarkoitus käydä läpi ja kartoittaa samalla kykyjä edustusjoukkueen tarpeita varten, Paananen suunnittelee.

Entiselle maalivahdille ja pitkänlinjan valmentajalle maalivahtien harjoituttaminen on varsin tuttua puuhaa.

Juhani Koposen tunnen tietysti hyvin viime kaudelta ja Lauri Rönkkö on minulle tuttu mies juniorivuosilta, jolloin olen valmentanut häntä Kemissä. On tärkeää pitää korkeaa motivaatiota yllä maalivahtien harjoittelussa, hän muistuttaa.

Kommentoi