Lehtitarjoukset

Augustine Jibrin jatkaa OPS:ssa

29.01.2017 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Ykkösen kauteen valmistautuva Oulun Palloseura on kiinnittänyt luottopuolustaja Augustine Jibrinin (28) riveihinsä vuoden jatkosopimuksella. Jo kuudetta kauttaan OPS:ssa aloittava nigerialaistoppari jatkaa mielellään, mutta nöyrin mielin tutussa ympäristössä.

– Joukkueen on todistettava, että se on todella ansainnut paikkansa Ykkösessä. Haluamme joukkueena saada mahdollisuuden tuoda kunniaa takaisin oululaiseen jalkapalloiluun, Jibrin kertoo.

Hän lupaa tuoda Palloseuraan positiivista energiaa ja joukkuepelaamista.

– Ensi kaudella tullaan minun osaltani näkemään vahva hahmo, motivaattori ja joukkuepelaaja. Mies, joka on täynnä tahtoa kehittyäkseen pelaajana seuraavalle tasolle. Tuon samalla positiivista energiaa joukkueeseen, sillä se auttaa pitämään joukkuehengen korkealla. Hyvän ilmapiirin kautta saadaan parhaat tulokset esille ja eväät menestyä.

OPS:n manageri Miika Juntunen on erittäin tyytyväinen, että Jibrinin kaltainen kokenut ja arvostettu pelaaja päätti jatkaa seurassa.

– ”Austin” on joukkueen varakapteeni ja erittäin tärkeä pelaaja alakerrassa. Hänellä oli viime vuonna polviongelmia, mutta toivottavasti hän pääsee tulevalle kaudelle terveenä. Austin on johtajatyyppi ja voimakas pelaaja maassa sekä ilmassa. Pukukopissa hän on myös erittäin tärkeä ja omaa hyvän huumorin. Hän on tärkeä myös ulkomaalaisten linkkinä seurajohdon ja pelaajan välissä. Hän on ollut pitkään Suomessa, Oulussa ja OPS:ssa. Hän tietää kulttuurierot ja uusien ulkomaalaispelaajien ongelmat sopeutumisessa.

Jibrin uskoo OPS:n yllätysmahdollisuuksiin Ykkösessä.

– Odotan mukavaa kautta ja taatusti monet ihmiset haluavat nähdä, kuinka me pärjäämme Ykkösessä. Luulenpa, että me olemme se ”yllättäjäjoukkue”, hän mainitsee.

Jibrin on OPS:n 13 sopimuspelaaja.

Augustine Jibrin
Puolustaja
7.10.1988, Nigeria

Aiemmat seurat:
2016: Oulun Palloseura
2015: Alianza FC / Kristianstads FF
2014: Juventud
2013: Oulun Palloseura / Juventud
2012: Vaasan Palloseura
2009 – 2011: Oulun Palloseura
2008: FC Oulun Pallo
2006 – 2007: NAF Rockets FC

Kommentoi