Lehtitarjoukset

OPS:lle kova vahvistus alakertaan

29.01.2015 | Aihealue: Miehet

90-vuotisjuhlakauteen valmistautuva Oulun Palloseura on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen nigerialaistoppari Nathan Iben (21) kansa. “Nata” vakuutti OPS:n seurajohdon Pietarsaaressa pelatussa tammiturnauksessa.

– Odotan häneltä erittäin paljon. Hän tuo alakertaan hyviä vaihtoehtoja, koska hän pystyy pelaamaan muillakin paikoilla kuin topparina. Sanoisin, että tämä kaveri on parempi kuin Augustine Jibrin, joka pelasi meillä aikoinaan topparina, OPS:n päävalmentaja Erkki Paananen vertaa.

Paananen kuvailee Nathan Ibeä puolustajaksi, joka lukee ja ennakoi peliä hyvin, avaa peliä tarkasti sekä on erittäin vahva kaksinkamppailuissa.

– Lisäksi yksi hyvä ominaisuus on pelinohjaaminen. Hän on kentällä äänessä koko ajan, Paananen lisää.

Myös korkeammilla sarjatasoilla oltiin kiinnostuneita nigerialaistopparista, mutta Oulussa asuva ja hyvin viihtyvä “Nata” halusi jäädä tuttuun kaupunkiin.

– On kunnia olla OPSin pelaaja. Täällä on mukavat valmentajat ja mukava manageri. Taisteluhenki on päällä joka paikassa, ja kun näkee tällaisia ihmisiä ympärillä, niin se lisää taistelutahtoa ja halua voittaa kaikki pelit. Jalkapallo on joukkuepeli eli tärkeintä on pelata joukkueelle ja joukkueena, Nathan Ibe kertoo.

– Suomi on hyvä paikka pelata, kehittyä ja päästä eteenpäin uralla mahdollisesti isompiin maihin, hän jatkaa.

Nathan Ibe on Palloseuran 15 sopimuspelaaja. OPS hakee edelleen vahvistuksia joukkueeseensa.

Ibe Nathan Ifeanyi

Puolustus / keskikenttä

22.9.1993, Nigeria

Aiemmat seurat:

FC Kemi, Ouk United Club (Nigeria) ja Akwara United Club (Nigeria)

Kommentoi