Lehtitarjoukset

Paikallisderby keskiviikkona

28.08.2012 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulu isännöi OPS:aa Oulun paikallisderbyssä keskiviikkona kello 18.30 alkaen. Derby on kauden kolmas ja aiemmat päättyivät molemmat tasapeleihin. Kolmannessa keskinäisessä ottelussa riittää siis panosta, sillä on keskimääräistä mukavampaa lyödä paikallisvastustajalle luu kurkkuun ja viedä kauden keskinäinen paremmuus nimiinsä. AC Oululta puuttuu kokoonpanosta ainakin jalkavaivaa paranteleva Matias Ojala ja mahdollisesti myös Juuso Majava. Joni Mäkelä puolestaan kärsii pelikieltoa. OPS on puolestaan saanut vastikää uusia vahvistuksia ja heissä piileekin pieni yllätysmomentti. Huippujännittävä ottelu päästäneen pelaamaan hyvissä sääolosuhteissa, sillä sadetta ei keskiviikolle ole luvassa. Odotettavissa onkin, että Raatin stadion täyttyy jälleen kerran oululaisista futisfaneista, joten kannattaa olla ajoissa paikalla.

Ottelun alla soppaa on hämmennetty nostamalla ilmoille keskustelu seurojen yhdistämisestä. Vaikka seurojen puheenjohtajat olivatkin sitä mieltä, että yhdistyminen saattaisi olla paikallaan, kuului joukkueiden operatiivisesta toiminnasta vastaavien henkilöiden keskuudesta selkeä viesti: ei kiitos yhdistymiselle.

Keskinäinen paremmuus ratkaistaan siis keskiviikkona kello 18.30 Raatissa. Be there or be square ja saavu ajoissa paikalle!

Kommentoi