Lehtitarjoukset

Paananen jättäytyy pois OPS:n valmennuksesta

28.07.2015 | Aihealue: Miehet

Jalkapallon Kakkosessa pelaavan Oulun Palloseuran päävalmentaja Erkki Paananen ei jatka enää tehtävissään. Sunnuntain 5 – 0-rökäletappio Kokkolan Pallo-Veikoille oli viimeinen niitti pitkänlinjan valmentajalle.

– Olen tehnyt kaikkeni, mutta joukkueen esitykset ailahtelevat edelleen. Pelataan kaksi kohtalaista peliä ja sitten yksi huono. Joukkuetta ei voi herättää enää muuten kuin vaihtamalla valmentajaa. Tämä on ainoa keino. Päätös on tehty erittäin hyvässä yhteisymmärryksessä seuran kanssa, Paananen toteaa.

Oulun Palloseura kiittää pidettyä valmentajaa seuran eteen tehdystä työstä ja toivottaa hänellä parhainta menestystä jatkossa. Paananen on toiminut OPS:n apuvalmentajana vuosina 2009 – 2013. Kuluva kausi oli Paanasen ensimmäinen OPS:n päävalmentajana.

– Hän on tehnyt päävalmentajana kaikkensa ja enemmänkin. Kiitän häntä sydämeni pohjasta ja ymmärrän hänen ratkaisunsa, ettei hän jaksanut enää katsoa tahdotonta joukkuetta. Hän on ollut seuran luottomies ja lojaalein henkilö jo kuusi vuotta, joten tekee pahaa päästää hänet. Jos tämä ei herätä joukkuetta, niin ei sitten mikään, OPS:n manageri Miika Juntunen kertoo.

OPS etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa Paanasen tilalle.

Kommentoi