Lehtitarjoukset

Tervarit jäi maalittomaan

27.09.2009 | Aihealue: Juniorit

B-poikien I-divarissa kohtasivat Joensuun JIPPO ja Tervarit-juniorit, jotka jäivät vierailijoiden painostuksesta huolimatta maalittomaan tasuriin. Joukkueet jatkavat sarjan keskikastissa, kun sarjaa on pelaamatta vielä 3 kierrosta.

Ottelu alkoi hyvällä sykkeellä ja taistelulla, jonka Tervarit pikku hiljaa käänsi itselleen luoden muutamia maukkaita “puolipaikkoja”. Loistavakuntoisella nurmella pelattiin taidokasta futista, jota oli ilo seurata. JIPPO pysyi avausjakson vielä jotenkin vierailijoiden mukana, vaikka saikin olla tyytyväinen tasatulokseen ensimmäisen jakson jälkeen.

Toisella jaksolla Tervarit jatkoi siitä mihin jäi ja kotijoukkue alkoi ottamaan vastaan. JIPPO pudotti keskikenttäänsä ja parkkeerasi sen kuuluisan bussin omalle kuudelletoista. Tervarit sai keskikentän haltuunsa, loi tilanteita molemmilta laidoilta ja keskeltä, mutta tuloksetta. Reilusta metristä saatiin pallo tyhjän maalin tolppaan ja ruuhkissa pallo pysähtyi viimeistään kotijoukkueen hyvin pelanneeseen maalivahtiin. Loppuvihellys tuli vierailijoiden kannalta liian aikaisin, mutta minkäs teet.

Tappion tuntua oli ilmassa ja neljäs peräkkäinen peli ilman tehtyä maalia tosiasia. Päät painuksissa loppuverryttelyyn ja kohti seuraavaa peliä. Peli oli maaleja lukuunottamatta kuitenkin hyvää ja jalka liikkui ja pelihuumori oli kohdallaan. Aina ei saa työvoittoa, mutta otetaan tästä pelistä hyvät asiat eli pallon hallinta, halu ja pelikuri mukaan seuraavaan peliin ja lisätään siihen mausteeksi muutama maali, niin hyvä on.

Tervareiden seuraava peli on ensi lauantaina, jolloin joukkue matkustaa Jyväskylään JJK-junioreiden vieraaksi. Sitä odotellessa treenataan kevyesti ja pidetään pelihuumori  kohdallaan.

-Rane-

Kommentoi