Lehtitarjoukset

AC Oulu tasapeliin kuumassa ottelussa

27.09.2009 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulu ja PK-35 kohtasivat toisensa sunnuntai-iltana Myyrmäen jalkapallostadionilla. Ottelusta kehkeytyi kuumaakin kuumempi, sillä tuomari näytti punaista korttia peräti kolme kertaa ja keltaisia korttejakin nähtiin kahdeksan kappaletta. Pääosan korteista otti kotijoukkue PK-35:n pelaajat, mutta myös AC Oulu sai osansa Donewell Yoben suoran punaisen sekä Jarkko Hurmeen keltaisen kortin myötä. Hurmeen keltainen kortti tietää samalla, että myös hän on yhden keltaisen kortin päässä pelikiellosta. Kortit sekoittivat joukkueiden pelin siinä määrin, että ottelussa päädyttiin maalittomaan tasapeliin.

Viikingit onnistui samaan aikaan voittamaan oman ottelunsa TPV:tä vastaan peräti 4-0, joten AC Oulu putosi sarjataulukossa jälleen toiselle sijalle pisteen päähän Viikingeistä.

Donewell Yoben punaisen kortin myötä Frank Jonke saa tulevissa otteluissa jälleen näyttöpaikan avauskokoonpanossa. Jonke on joutunut vaihtomiehen rooliin erinomaisesti viimeaikoina pelanneen Donewell Yoben hääriessä avauksessa.

AC Oulun pelaajista korttitilin täyttyminen on yhden keltaisen kortin päässä niin Jarkko Hurmeella, Mika Nurmelalla, Dominic Yobella, Antti Pehkosella kuin Dennys Rodriguesillakin.

AC Oulun kausi jatkuu ensi lauantaina Torniossa TP-47:n vieraana. Viikingit kohtaa puolestaan KooTeePeen vierasottelussa hieman erkoisesti vasta pari päivää myöhemmin eli maanantaina. Kierroksia on kolme jäljellä, joten paljon voi vielä tapahtua. Viikingeillä on kuitenkin suoran nousun suhteen avaimet nyt omissa käsissään, kuten oli AC Oulullakin vielä ennen lauantain ottelua.

Kommentoi