Lehtitarjoukset

OPS-jp helppoon voittoon GBK:sta

27.08.2009 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Luis Vanderlei ratkaisi torstaina pelatun Kakkosen C-lohkon ottelun OPS-jp – GBK jo ottelun kuudennella peliminuutilla laittamalla pallon vieraiden verkkoon Matias Juntusen esityöstä. Vanderlei oli ottelun hahmo yhdessä Teemu Pähtilän kanssa. Pähtilä oli koko ottelun ajan liukas pideltävä GBK:n puolustukselle, mutta maalinteossa onnistuivat muut miehet. Kotijoukkueen toisen maalin teki Nikola Markovic, kun 31 minuuttia oli pelattu. Vain kaksi minuuttia edellisestä iski Anzor Kaladze loppunumeroiksi 3-0. Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja pisteet jäivät Ouluun.

OPS oli ottelussa selvästi vieraita parempi, eikä kotijoukkueen maalilla aivan tuhannen taalan paikkoja nähty. Vieraiden maalivahti sai sen sijaan olla hieman tarkempana, sillä kotijoukkue OPS vyörytti vielä toisellakin puoliajalla useita hyviä hyökkäyksiä onnistumatta kuitenkaan tekemään niistä lisämaaleja.

Täysien sarjapisteiden myötä OPS nousi parin pisteen päähän lohkoa johtavasta FC OPA:sta yhden ottelun paikallisvastustajaa enemmän pelanneena.

OPS:llä on jäljellä vielä viisi sarjaottelua, joista enää yksi on virallinen kotiottelu. Yksi “vierasottelu” pelataan kuitenkin myös Oulu-lehti Areenalla, sillä tuota ottelua isännöi lohkoykkösenä tällä hetkellä oleva FC OPA. Tuossa ottelussa voi olla vielä suuretkin panokset, mutta sen näyttää tulevat kierrokset.

Kommentoi