Lehtitarjoukset

Junioreille Suomen ensimmäinen rantajalkapalloturnaus

27.03.2011 | Aihealue: Juniorit

Juniorit saavat ensi kesänä oman rantajalkapalloturnauksen Ouluun. Turnaus pelataan 29.-30.6. Nallikari Beach Soccer-tapahtumassa, joka on jatkoa viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetylle urheilutapahtumalle. Vuoden 2010 elokuussa pelatussa helteisessä turnauksessa kilpailivat aikuiset naisten ja miesten sarjoissa. Nyt aikuiset pelaavat junioreiden jälkeen 1.-2.7.

Nallikari Beach Soccer halusi ottaa myös juniorit mukaan tapahtumaan, sillä heille ei muutoin ole Suomessa järjestetty oikeaa rantajalkapalloturnausta. Tarkoituksena on tukea nuorten liikuntaharrastusta. ”Haluamme tarjota nuorille, kenellä ei ole mahdollisuutta harrastaa jalkapalloa seurassa, tilaisuuden osallistua oikeaan, mutta ei liian vakavasti pelattavaan turnaukseen. Tervetulleita ovat kaikki lapset ja nuoret, ketkä haluavat viettää mukavaa päivää liikunnan parissa”, kertoo tapahtuman järjestäjätiimi.

Junioreille suunnattu turnaus on saanut runsaasti tukea myös tapahtuman yhteistyökumppanina toimivalta AC Oululta. Päävalmentaja Juha Malinen on sitä mieltä, että on erittäin tervetullutta, että myös juniorit huomioidaan tällaisissa tapahtumissa. Heissä on jalkapallon tulevaisuus ja nuorten liikuntaa on järkevää tukea muutoinkin. Lisäksi kaikilla lapsilla ja nuorilla tulee olla samanlainen mahdollisuus pelata turnauksessa, katsomatta siihen millä tasolla he ovat.

Tapahtumaan haetaan yhteistyöhön yrityksiä, jotka haluavat tukea junioritoimintaa. Tapahtuman järjestäjien mielestä on erityisen tärkeää, että alueella ymmärretään lasten liikunnan tukemisen tärkeys. Tapahtumalla halutaan tarjota lapsille ja nuorille liikunnan ja yhdessä tekemisen riemua.

Turnaus Oulun Nallikarissa 29.-30.6.2011. Lisätietoja antavat turnauspäällikkö Timo Kumpulainen, p. 044 505 9707 tai tapahtumakoordinaattori Anna-Kaija Kaikkonen, p. 044 036 1084.

Tapahtumaa yhteistyössä toteuttavat:
AC Oulu, Nallikari Camping, Vauhtipuisto, Holiday Club Oulun Eden, Intotalo sekä Taide ja Kehys Jokela

Kommentoi