Lehtitarjoukset

OPS ja AC Oulu kohtaavat Suomen Cupissa

27.02.2012 | Aihealue: Miehet

OPS isännöi AC Oulun Suomen Cupissa keskiviikkona 14.3. kello 18.30 Heinäpään hallissa. OPS osallistuu Cupiin ensimmäistä kertaa.   OPS:n joukkue on vielä rakennusvaiheessa, kun taas AC Oulu alkaa olemaan viimeisiä täsmähankintoja vaille valmis sarjan alkuun.

17 kommentit
Kommentoi »

 1. Lipun hinnat ovat näköjään kunnossa 15/10e… Hinnoista puolet pois nii voisin harkita.

 2. Ei euroakaan juntuselle täältä päin edes kesällä.

 3. Halli täyteen ! Oulufutis nousuun. Toivotaan, että Oululaiset ikäluokkansa parhaat OPS- juniorit näyttää AC:lle kaapin paikan.

 4. aco täsmähankintoja vaille valmis joukkue. katinkontit. uskokoon ken haluaa. ei mittään mahollisuuksia sarjassa tuolla materiaalilla.

 5. Kalevi, mistä pelaajista mahdat puhua? Mitä junioreihin tulee, niin AC Oululla on ne lahjakkaammat juniorit muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Poikkeus vahvistaa säännön. ACOlta puuttuu maalivahti, toppari, kärki vähintään… Junioreiden kohtaaminen josta pitäisi maksaa 15 euroa, ei kiitos…

 6. juuri kuten edellinen ihmettelee! Nämä kallun mainitsemat juniorilahjakkuudet ovat juuri niitä, jotka eivät mahtuneet muiden seurojen edustusjoukkueisiin

 7. Kalevi on huumormiehii

 8. OPS:n parhaat B-juniorit mahtuvat mihin tahansa porukkaan Suomessa. Turha väittää muuta.

 9. Uskotaan Kalevia.Oululaiset,ikäluokkansa parhaat OPS-juniorit pelaavat OPS-junioreissa.
  MUTTA ikäluokan parhaat Oululaiset juniorit eivät pelaa OPS-junioreissa.

 10. joo hanu sun poika ja meijänki poika on paras ja mahtuu kaikkiin

 11. Hanulle kysymys?
  OPS:n B-junnut parhaita ikäluokassaan Suomessa,miksi rypevät sitten tuollaisessa seurassa ja pelaavat alempia mutasarjoja,käsittääkseni Oulussa on tuolle ikäluokalle järjestetty jo kilparyhmiä joissa voi pelata ja harjoitella valtakunnallisestikkin kovaa,ainakin jos palloliiton sivuja uskoo.

 12. Parhaat tekevät jo sopimuksia oikeisiin joukkueisiin eli Miesten Ykköseen.

 13. OPSssa ei junioreista peliaikaa saa kuin Juntusen oma poika.

 14. Ei Juntunen mikään juniori enää ole.

 15. Juntunen on kooltaan juniori.

 16. Hanu tarkoittanee tätä B-junioria Kemppaista. En ole nähnyt kaveria, mutta toivottavasti pysyy nöyränä ja jatkaa kovaa työntekoa mitä on oletettavasti tehnyt tähänkin asti. Kastellin urluun pääseminen on iso asia, reeni määrät nousee puolella ja reeneissä oleva taso on Oulun parasta… Kyseessä vasta b-juniori, mitä tahansa voi vielä tapahtua! Hienoa, että muuallakin osataan kuin Tervareissa ja OLSssa… Tosin ajatus siitä että edustuksessa ei todennäköisesti peliaikaa tule, nii mistä kovia pelejä kesäksi saadaan näille Hanun sanomille lahjakkaille pelaajille? Piirisarjat ovat täyttä paskaa…

 17. OPS:n parhaat B-juniorit mahtuvat mihin tahansa porukkaan Suomessa. Turha väittää muuta. < miks pelaavat opsissa JOS kerta mahikset mihin tahansa porukkaan? Oulussa löytyy OLS B-junnut jotka pelaavat SM-sarjaa ja mitä OPS:n B-junnut pelaa? B poikien 2 divaria?

Kommentoi