Lehtitarjoukset

AC Oulu – KuPS 0-0

27.02.2010 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulu ja Kupion Palloseura tasasivat lauantaina pisteet Liigacupin ottelussa Arina Areenalla. AC Oululle tasapeli oli jo neljäs tappioton ottelu Liigacupissa, joten joukkueen esitystä voidaan pitää erittäin hyvänä. KuPS-ottelussa AC Oulu hallitsi ensimmäistä puoliaikaa mielin määrin, mutta ei saanut luotua vaarallisia maalipaikkoja. Nekin harvat, jotka onnistuttiin luomaan, tuhrittiin turhaan syöttelyyn rankkualueella. Toisella puoliajalla myös vieraat pääsivät paremmin peliin mukaan, mutta molempia joukkueita vaivasi tehottomuus.

Ensimmäisellä puoliajalla AC Oulun oikea laita toimi loistavasti. Mika Nurmelan, Joonas Pennasen ja Jarkko Hurmeen yhteispeli toimi ajoittain kuin unelma ja AC Oulun hyökkäykset vyöryivät vastustamattomasti. Harmillisesti hyökkäykset päättyivät kuitenkin liian usein heikkoihin ratkaisuihin.

Vasemmalla laidalla Juha Majava ei tällä kertaa onnistunut yhtä hyvin kuin aiemmissa otteluissa. Kärjessä aloittanut Donewell Yobe ei ollut kovin vaarallinen ja vaihdosta toisella puoliajalla sisään tullut Frank Jonke olikin paremmin pelissä mukana.

AC Oulu kaipaa lisäsyvyyttä puolustuslinjaan, sillä Juho Meriläisen esitys puolustuslinjassa ei ainakaan kauden tässä vaiheessa ollut erityisen vakuuttava. Harhasyöttöjä ja tuttuun tapaan aikailua pallon kanssa esiintyi liian paljon. Edelleenkin Meriläisen suurin puuten on pelin avaaminen.

Tulos 0-0 tiesi sitä, että AC Oulun pistesarake näyttää kymmentä pistettä neljän ottelun jälkeen. Nousijajoukkueelta ei enempää voisi toivoa, joten Liigacupin osalta pullat ovat hyvin uunissa.

4 kommentit
Kommentoi »

  1. Tarttis tehrä jotain,,mitä?

  2. Nii että tasapeli ei riitä niinkö!!! Hajos kyllä tuolle kommentille

  3. maliselle kenkää!!

  4. joo kyllä sekin aika vielä tulee kun vaativa oululaisyleisö pääsee vauhtiin. Toki tuleva valmentaja on jo organisaatiossa jottei linja muutu.

Kommentoi