Lehtitarjoukset

Jarno Tenkula vahvistamaan OPSia

27.01.2014 | Aihealue: Miehet

Viisi kautta Veikkausliigassa (TP-47, VPS, AC Oulu ja RoPS) urallaan pelannut oululaislaituri Jarno Tenkula (32) vahvistaa Oulun Palloseuraa tulevalla kaudella. Suoraviivaisesta pelityylistään tunnettu konkari on Palloseuran päävalmentaja Jeferson Piresin papereissa ennen kaikkea tilanteiden rakentelija tulevan kauden peleissä.

– Hänellä riittää pelikokemusta Veikkausliigaa myöten. Hän rytmittää peliä ja on nopea juoksija. Hän tulee ennen kaikkea tarjoamaan paljon paljon maalipaikkoja muille. Se on hänen vahvuutensa, Pires kertoo.

”Tuiran pikajunaksikin” kutsuttu laituri lupaa OPS:n saavan sitä vanhaa tuttua Tenkulaa.

– Olen suoraviivainen laituri, joka elää tehoista. Olen tottunut olemaan joukkueissani ainakin syöttötilaston kärjessä ja siihen minun pelini perustuu nytkin: laitanousuihin ja keskityksiin. Odotan itseltäni paljon. Joukkueemme tulee varmasti olemaan sarjan kärkipäässä ja haluan auttaa OPSia parhaani mukaan nousemaan takaisin Ykköseen. Tiedän, että minut on hankittu tänne ”saranapelaajaksi”, Tenkula juttelee.

– Yksi tärkeä tekijä siirrossani oli Jeferson Pires. Pelasin hänen alaisuudessaan FC OPA:ssa kaksi kautta (2011-2012) ja tykkäsin hänen valmennustyylistään. Uskon, että yhteistyö hänen kanssaan kantaa hedelmää myös tulevalla kaudella, hän lisää.

Tenkula on Palloseuran yhdeksäs sopimuspelaaja. OPS julkaissee tällä viikolla vielä ainakin yhden liigakokemusta omaavan pelaajan sopimuksen.

Kommentoi