Lehtitarjoukset

Puolustaja Niko Kukan ura jatkuu AC Oulussa

26.11.2009 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

<br />

Jalkapallon Veikkausliigaan noussut AC Oulu on solminut yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen vasempana laitapuolustajana pelaavan Niko Kukan kanssa. Kukka aloittaa kolmannen kautensa Oulussa. 22-vuotias HJK:n kasvatti on kuulunut kahdella viime kaudella AC Oulun runkopelaajiin, sillä kaudella 2008 tilille tuli 20 ja viime kaudella 23 ottelua.

Kaudella 2007 Kukka pelasi FC Hongan riveissä kuusi liigaottelua, joten pääsarjatasolta on jo hieman kokemusta.

– Kahden AC Oulussa viettämäni kauden aikana kehitystä on tapahtunut sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan, ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Ouluun tulin alun perin sillä mielellä, että tavoite oli päästä pelaamaan liigaan. Nyt kun tavoite saavutettiin, oli jatkaminen helppo päätös, Kukka kertoo.

– Niko on jo kokeillut liigassa ja Oulussa hän on saanut kahden vuoden aikana peliinsä rutiinia sekä hieman uusia juttuja. Nyt on aika ottaa seuraavia askeleita, AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen toteaa.

Kukka on AC Oulun kolmastoista sopimuspelaaja kaudelle 2010. Joukkueessa jatkavat kaikki 12 pelaajaa, jotka saivat eniten peliaikaa liiganousuun päättyneellä kaudella. Seuraavaksi seura etsii muutamia vahvistuksia sekä joukkuetta täydentäviä pelaajia.

Kommentoi