Lehtitarjoukset

Iiro Vandell jatkaa Oulun Palloseura-jp:ssa

26.10.2010 | Aihealue: Miehet

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 16.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 16.0px Helvetica; min-height: 19.0px}

Viime kaudella Ykkösessä debytoinut oululaispuolustaja Iiro Vandell (23) jatkaa OPS-jp:n paidassa vuoden mittaisella sopimuksella. Laitapuolustajan ja topparin tonteilla viihtyvä Vandell esiintyi viime kaudella yhteensä 17 Ykkösen ottelussa, joista yhdeksässä hän oli avauskokoonpanossa.

– Haluan kokeilla riittääkö rahkeet vakiinnuttaa pelipaikka avauskokoonpanossa. Viime kausi oli minulle ensimmäinen Ykkösessä ja ainakin itselleni todistin, että pystyn pelaamaan hyviä pelejä siellä. Lähdetään siitä, että kasvatetaan avauskokoonpanopaikkoja viime kaudesta, Vandell suunnittelee.

Tulevasta kaudesta oululaispuolustaja ennakoi tiukkaa. Vain yksi joukkue saa mahdollisuuden karsia liigapaikasta ja peräti viisi seuraa putoaa Kakkoseen.

– Joukkueen tavoitteena on liiganousu eli me tähyilemme sitä ykköspaikkaa sarjassa, mutta se ei tule olemaan helppoa. Toisaalta jokainen joukkue pelaa myös tippumista vastaan, koska peräti viisi putoaa. Se tuo erityispanosta ensi kauteen, josta tulee varmasti kova, hän aprikoi.

Ensi kausi on Vandellin kolmas peräkkäinen OPS-jp:n paidassa. Jussi Hautala palaa OPS-jp:n huoltajaksi kahden välivuoden jälkeen. Hautalan sopimus on kaksivuotinen.

Kommentoi