Lehtitarjoukset

FC OPA ja VIFK tiukkaan tasapeliin

26.09.2009 | Aihealue: Miehet

FC OPA ja VIFK kohtasivat lauantai-iltana tuulisessa Castrenissa Kakkosen C-lohkon kärkikamppailussa. VIFK:lla oli alla yhdentoista ottelun tappioton putki, joten lähtökohdat otteluun olivat jännittävät. OPA aloitti ottelun todellisella taisteluilmeellä ja jokaiseen palloon mentiin täysillä. Vahva alku tuottikin tulosta, sillä Dritan Stafsula vei kotijoukkueen johtoon jo yhdeksän minuutin pelin jälkeen. OPA oli ensimmäisellä puoliajalla joukkueista vahvempi, mutta enempää maaleja ei ennen taukoa kuitenkaan nähty.

Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut vierasjoukkue. OPA menetti keskialueen hallinnan otteitaan parantaneille vieraille, jotka pääsivätkin paremmin peliin mukaan. VIFK:n ongelmana oli kuitenkin todella vaisu hyökkäsypeli, eikä kärjessä heiluneita pitkiä miehiä saatu hyötykäyttöön. Puolustuspeli vierailla sen sijaan toimi mallikkaasti ja näin myös OPA:n maalipaikat olivat kohtalaisen vähissä toisen puoliajan alkupuolella.

VIFK onnistui tasoittamaan ottelun Tomas Nygårdin maalilla reilut kymmenen minuuttia ennen ottelun päätösvihellystä. Maalin jälkeen OPA painoi päälle vimmatusti ja joukkue loi useita maalintekopaikkoja niissä kuitenkaan onnistumatta. Näin pisteet tasattiin 1-1 numeroin.

Tasapelin myötä OPA ja aiemmin lauantaina oman ottelunsa voittanut OPS.jp ovat nyt tasapisteissä Kakkosen C-lohkon kärjessä. OPA pitää kuitenkin vielä hallussaan lohkon piikkipaikkaa paremman maalieron ansiosta.

Kun kaksi kierrosta on vielä jäljellä, on tilanne lohkon kärjessä todella jännittävä. Nousijan ratkeaminen vasta viimeisen kierroksen FC OPA – OPS-jp -ottelussa näyttää tällä hetkellä todennäköiseltä, joten tuosta ottelusta on tulossa todellinen jännitysnäytelmä. Tuon ottelun päivämäärähän on 11.10, mikä kannattaa ehdottomasti merkata kalenteriin.

Kommentoi