Lehtitarjoukset

OPS-jp – GBK torstaina

26.08.2009 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

OPS-jp saa torstaina vieraakseen sarjataulukon keskivaihella majailevan GBK:n. OPS on puolestaan toisena viiden pisteen päässä lohkoa johtavasta FC OPA:sta, joten sillä on vielä täydet mahdollisuudet nousta ensi kaudeksi Ykköseen, kun otteluita on vielä jäljellä kuusi kappaletta. Kummallakaan joukkueella ei tilastojen mukaan ole pelikieltoja. Kauden aiemmassa kohtaamisessa OPS vei pisteet 0-1 vierasvoitolla. GBK:lla ei ole vieraissa oikein peli sujunut, joten OPS lähtee otteluun selvänä suosikkina huolimatta muutamasta kotikentällä sattuneesta kompastumisesta. Ottelu alkaa torstaina kello 18.30 Oulu-lehti Areenalla.

GBK:n riveistä puuttuu kesken kauden OPS:sta Kokkolaan siirtynyt Alemao, joka ei pelaa keskinäisessä ottelussa seurojen välisen herrasmiessopimuksen vuoksi.

OPS:n kaudesta on siis jäljellä vielä kuusi ottelua, joista OPS pelaa kaksi kotonaan, ensin GBK:ta vastaan ja syyskuun lopussa FC YPA:a vastaan. Vieraissa Palloseura kohtaa FC Santa Clausin, Vaasa IFK:n, Iisalmen PK-37:n ja kauden päätösottelussa FC OPA:n.

Kommentoi