Lehtitarjoukset

Tervarit -99 Try Out

25.09.2011 | Aihealue: Juniorit

Tervarit juniorit järjestää -99 kilpajoukkueen try outin 3.-16.10.2011. Haluatko kehittyä jalkapalloilijana motivoituneessa ja tavoitteellisessa ryhmässä? Oletko valmis sitoutumaan kilpailulliseen jalkapallotoimintaan? Oletko valmis harjoittelemaan 4-6krt viikossa ja pelaamaan pelit päälle?

Mikäli vastasit edellä olevin kysymyksiin KYLLÄ, niin toivotamme Sinut tervetulleeksi Tervarit -99 Mustan kilpajoukkueen avoimeen try-out –tilaisuuteen 3.-16.10.2011.

Harjoitusajat ovat seuraavat:
Ma 3.10. ja 10.10. klo 17.00-18.15 Arina Areena 3
To 6.10. ja 13.10. klo 17.00-18.15 Arina Areena 3
Su 9.10. ja 16.10 klo 18.00-19.00 Arina Areena 3

Joukkueeseen valitaan try-out tapahtuman perusteella alustavasti 16 kenttäpelaajaa sekä kaksi maalivahtia. Try-out –tapahtuma on avoin kaikille 1999 ja sen jälkeen syntyneille pojille. Joukkue tulee pelaamaan joko C14 tai D13 poikien mestaruussarjaa kaudella 2012 ja osallistuu kansallisten huipputapahtumien lisäksi myös kansainväliseen turnaukseen.

Lisätietoja joukkueesta sekä try-out -tapahtumasta antavat:
Jorma Jokelainen, valmentaja (044-5425310)
Jari Pyykölä, valmennuspäällikkö (045-8732696)

Ilmoittautumiset:
toimisto@tervaritjuniorit.fi

9 kommentit
Kommentoi »

 1. Onko tämä se yhdistelmäjoukkue (tervarit+ospa) jolla ei hajuakaan että futis on herrasmiesten laji. Lajia seuraamaan tulleet vanhemmat touhua nähtyään päättävät laittaa Pikku-Oskarin sitteki lätkään. Pelaaja-aitiostaaikuiset huutelee asiattomuuksia tuomareille, naapuriaitioon, vastustajille ja omille junnuille. Surullista katsottavaa…

 2. Terve,
  Kiitoksia viestistänne. Jos nimimerkki “katsoja” tarkoittaa kirjoituksellaan Tervarit/OsPa C14 joukkuetta, on vaikea ymmärtää kirjoittajan tarkoitusperää. Jos sopii, oletteko yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin, kiitos.

  Yhteystiedot löytyvät linkeistä:
  http://tervaritjuniorit.fi/joukkueet/juniorit-ospa-98/
  http://www.oulunsalonpallo.fi/joukkueet/p98-tervarit-ospa-c98/

  t. pekka

  End.

 3. Mielenkiinnosta tulin katsomaan peliä kun oulussa olin, omat pojat pelaa eri joukkueessa ja erik kaupungissakin, iloiseni! Katsomoon ei kaikkea kuuluneut, mutta pelin jälkeen mietin olisiko tuo nuorempi,
  ainakin vielä reilun ja positiivisen näköinen, ihan fiksulta vaikuttava valkka moiseen syyllistynyt. Toisen kohdalla ei tarvinnut miettiä. Ja mitä ko. joukkueen vanhempiin tulee, niin voi hyvänen aika sitäkin blondia siinä aidalla. Onko tosiaan jollain tuollainen äiti??? toivottavasti oli ihan vaan fani. Kovasti tuntui innostuvan kun ospa rikkoi. Tosin ei mielestäni toinenkaan joukkue puhtain paperein päässyt, joku pitkätukka-hevari-äijä kävi tosi kuumana.

 4. Hieman yllättävää palautetta- varsin asiallista ko.joukkueen väki on yleensä ollut, useaan kertaan pelattu heitä vastaan. Ainahan peli vie intohimoisia toimitsijoita.

  Vanhempia on tietenkin joka joukkueessa moneen lähtöön. Kyseessä varmaankin joku Nike Premier turnauksen tärkeitä pelejä, jos näin paljon on pelissä ollut latausta. Samoin tuntuu että tuossa iässä alkaa niitä pahasuisia kavereita olemaan joka joukkueessa oma ääliönsä, tai useampikin.

  Luulisin että kaikilla on huonoja päiviä ja tämä joukkue ei mielestäni ole tämän tason palautetta ansainnut.

 5. Taitaa “Katsoja” olla ihan Ollssin omia vanhempia. Olssihan hävisi Niken karsinnassa katsomopelin 10-0. Katsojan mielestä katsomoissa pitäisi istua hiirenhiljaa ja naamakurtussa masennuksen syövereissä. Asiattomuuksia ja pelaajien/tuomareiden haukkumista ei tarvi kuulua missään katsomossa, mutta intohimo ja ääni kuuluu katsomoon ja vaihto aitioonkin. Onhan se “Katsojaa” ottanut päähän kun Olssin Golden Boysseja on taklattu tai viety pallo pois näiltä lapsitalenteilta. Tervarit/Ospassa on koko joukkueessa vanhemmat mukaanlukien todella hyvä ja reilu henki ja yhteenkuuluvuuden tunne ja se näkyy ja kuuluu!

 6. teinikäisten lasten/poikien/pelaajien/tuomarien haukkuminen tai nimittely on aina tuomittavaa. Jos joku on niin tehnyt on se surullista ja ei kuulu mihinkään peliin. Myös nuoret tuomarit ovat herkkiä huutelulle, monelle huutelu voi olla tuomarin uran loppu. Aikuisena sitä tulee kestää, mutta ei nuorena kehittyvänä persoonana. Ei pidä leimata koko joukkueen taustoja yhden huutelijan perusteella. Kyllä Katsoja nimimerkin takaa näkyy myös selvä provo, vaikka oli siinä asiaakin. Antakaa pallon pyöriä. Iloa, ääntä ja karnevaalimeininkiä saisi kyllä olla enemmänkin junnupelienkin katsomoissa. Siinä suomalaisilla on vielä opittavaa. Jos tervareiden taustat on olleet äänekkäästi liikkeellä näkisin sen positiivisena asiana. Vaihtoehtona kun on ikävä kyllä, että vanhemmat viis veisaavat lastensa peleistä ja vetävät keikua lähikapakassa,

 7. nro 5:lle, peli pelataan kentällä

 8. Hyvät jalkapallon ystävät.Käykää katsomassa junnujen lätkäpelejä,mitä siellä katsomosta ja vaihtoaitiosta kuuluu.
  Jos ei kykene olemaan jalkapallo kentällä,tuskin kaukalossakaan tai sen reunalla.

 9. Taitaa olla tunnettu tämän joukkueen valmennus ja huolto käytöksestään ;-) Katsoja kysyi että onko -99 porukka näitä niin heti jengi tunnisti että -98 joukkue kyseessä. Iloinen meininki ja ääni kuuluu futikseen, ja KANNUSTUS. Samalla solkkuämpärillä tässä röhkitään kaikki jalkapallo-vanhemmat ja valmentajat. Viedään pohjoissuomen jalkapalloa yhdessä eteenpäin.

Kommentoi