Lehtitarjoukset

OPS:n C-junioreille piirinmestaruus

25.09.2011 | Aihealue: Juniorit, Pääuutinen

Oulun Palloseuran C-juniorit (C 96) ovat voittaneet piirinsä mestaruuden. Joukkue ei hävinnyt kauden aikana yhtään ottelua, vaan sarjan voitto irtosi näytöstyyliin: 16 ottelusta 15 voittoa ja yksi tasapeli.

Huikea maaliero 128 – 9 tarkoittaa sitä, että opsilaiset ovat heiluttaneet verkkoja keskimäärin kahdeksan kertaa joka ottelussa. OPS:n C-juniorit palkittiin lauantaina kauden päätösottelun yhteydessä Hovisuolla. Kauden päätteeksi OPS kukisti sarjassa toiseksi sijoittuneen FC Tarmon maalein 6 – 2.

22 kommentit
Kommentoi »

 1. Kuka on oulun 1 seura!!!!!!!

 2. Oliskohan alueen parhaat ikäkauden joukkueet osallistuneet vanhemman ikäkauden sarjaan tai valtakunnalliseen sarjaan…? :)

 3. Eihän tuossa iässä mitään piirisarjaa pitäisi tahkota. No ops tulee kaikessa perässä. Onnea kuitenkin pojille! Eihän se teidän vika ole , että vanhemmat ovat teidät ops:aan vieneet.

 4. Näyttää siltä että samat pojat myös pelanneet B2 sarjaa ja syyskauden jälkeen sarja paikka säilyy.

 5. se on olssilaisten oma häpeä kun lähtevät pelaamaan vanhempiin ikäluokkiin ja ottavat joka pelissä kuokkaan.

 6. Näyttäis myös siltä, että samat pojat todella pelanneet B2 sarjaa ja sarjapaikka todella säilyy.
  Naapuriseuran 96 poijat tais tippua sarjasta keväällä ja syksyllä. Nykyään näyttää, että kaikki
  pyrkivät pelaamaan vuotta vanhempien sarjaa, vaikkei ehkä edellytyksiä olekkaan. Kummallinen
  muoti. Mutta tämähän on hieno suoritus, onnea pojille.

 7. Olisi hienoa, jos Kalevi ja kumppanit voisivat nauttia piirisarjamenestyksestään ilman perusteettomia kommentteja “naapuriseurasta”.

  Vaikka Kalevi varmaan tietääkin, korjataan tähän faktana se, että Olssin 96-pojat pelasivat 94- ja 95- syntyneiden kanssa tällä kaudella pääsääntöisesti B1-divisioonaa pärjäten sielläkin hyvin. Kaikki 96-pojat saivat kauden aikana runsaasti pelikokemusta divaritasolla. Kaksi vuotta vanhempien seassa sijoitus oli sarjataulukon puolivälin yläpuolella sekä keväällä että syksyllä.

  C-junioreissa OLS 96 ei osallistunut piirisarjaan lainkaan, vaan haki kovempia pelejä Kai Pahlman SM-turnauksesta. OLS voitti Kai Pahlman SM-turnauksen piirikarsinnat (mukana piirin oikeasti parhaat C15-joukkueet) sekä sitä seuranneet piirien väliset jatkokarsinnat ja pelasi lopulta Porin SM-lopputurnauksessa itsensä SM-pronssille..

  Olssille piirisarjapelit B2 ja B3 ovat harjoituspelejä, ja niissä pelataan kukin peli eri ryhmityksillä pelaajia kehittäen, ei piirisarjamenestystä tavoitellen. Jos tästä haluaa lisätietoa, kannattaa tutustua OLS:n pelifilosofiaan seuran nettisivuilla.

  On täysin muiden seurojen oma asia miten ne arvottavat piirisarjan suhteessa valtakunnallisiin koviin peleihin. Jos piirisarjamenestystä pidetään tärkeänä, siitä Kaleville ja joukkueelle ilman muuta lämpimät onnittelut!

  .

 8. Onnea pojille! Toivottavasti näemme muutamia OPS-junioreita pian edustusjoukkueen paidassa. Sinne on nimittäin polku olemassa ainoana seurana tässä kaupungissa. Siis tie auki junnuista oman seuran Ykkösen tason edustusjoukkueeseen…

 9. Samanlainen polku on AC Oululla OLS:n ja Tervarit-junioreiden kanssa.

 10. Tämä 96-ikäluokka näyttää herättävän niin paljon intohimoja, että eikö Arvoisat luistinpalloseuralaiset olisi aika järjestää paikallis-Derby osa III, ikään kuin kauden päätökseksi. Puurusen OPS oli kaudella 2010 tuloksellisesti hieman edellä (OLS sininen-joukkueella), mutta Karjalaisen OLS on ollut kovassa nousussa. Tällä kaudella kyseiset joukkueet eivät ilmeisesti ole vielä kohdanneet??
  Kiinnostusta tuntuu tällä palstalla ainakin olevan, kun nämä joukkueet ovat kyseessä. Hehkutusta täällä ja sosiaalisessa mediassa sopivasti ja Raatti pelipaikaksi Ykkösen matsin esi- tai jälkinäytöksenä, niin loppuu se kädenvääntö, ainakin hetkeksi… :)

 11. Ei ole samanlainen polku. Ero on siinä, että joudut vaihtamaan seuraa jossain vaiheessa. OPS:ssa voi edetä saman seuran sisällä edustukseen asti. Ja tuo AC Ouluun johtava polkuhan on mahdollinen myös OPSiin OLS:n ja Tervareiden junioreilla. Ponttini on se, että AC Ouluun et voi nousta omista junioreista, koska niitä ei ole.

 12. Kyllä nyt jännittää mitä iso R vastaa 11. tekstiin ??

 13. Joo ei ole samanlainen polku, kun “OPS”:ssä pelaa lähinnä ulukomaalisia ja kemiläisiä vahvistuksia.

 14. Onkohan Raatti ihan varma siitä mistä puhuu. Yhdistysrekisterin mukaan OPS-juniorit on eri seura kuin OPS-jp. Webtimmissäkin seuroilla on omat vuorot eli OPS-jun ja OPS-jalkapallo jun. Eli kyllä tuossakin joutuu seuraa vaihtamaan. No, se lienee tapahtuu ihan huomaamatta, sillä seuranvaihto taitaa OPSin toiminnassa olla arkipäivää. Ja jos ei itse tajua seuraa vaihtaa, kuulemma eräs ulkomaalaistaustainen henkilö on syksyn aikana ahkerasti muistuttanut muiden seurojen junioreita vaihtamaan parempaan seuraan.

 15. 14.Kastreeni 30.09.2011 11:55: Niin … D:stä C:hen joutuu vaihtamaan seuraa.

 16. Hyvää nimi päivää Rauno

 17. Paljon onnneeeaaa vaaan…….Rauno.
  Itseään ei abc ainakaan onnittele kun päivänsankari osaisi kirjoittaa yhdyssanan oikein.

 18. Ei ole niin justiinsa.

 19. Usean vuoden ajan OLS:n tiettyjen pelaajien lyttäys-filosofiaa seuranneena Onnittelut OPS:n C-junnuille mestaruudesta, jatkakaa samaan malliin muiden puheista huolimatta!

 20. Näkyvät samat 96 syntyneet kaverit jatkavan ensi kaudellakin OPS:n c-junioreissa.Ainakin ops nettisivujen mukaan OPS:n C-junnut ovat samat kuin viime vuonnakin. Ehkä näin on parasta. Saa pojat latoa maaleja pikkupoikia vastaan. Sehän tuntuu olevan tärkeintä.

 21. On se vaikeaa, kun on pieni sielu, mutta isot murheet, kuten edellisellä kommentoijalla.

 22. Onhan tuota voitettu jos jonkinlaisia piirinmestaruuksia jopa vuotta vanhempien ikäluokassa, mutta mitä mittareita ne ovat täällä pohjoisessa? Pilipali sarjoja! Oikeat huipulle tähtäävät pelaajat ovat ohittaneet nämä karkelot jo aikoja sitten… Noh jokainen painii omassa sarjassaan, mutta turha kuvitella tästä mitään isoa juttua… Taso lienee ollut paikallaan jos 8 maalia per peli on tehty, onko tämä sitä kehittävää futista? Itseä pisti aikoinaan vihaksi tuollaiset selkäsauna pelit, koska ne eivät kehitä tarpeeksi tai yhtä paljon kuin kovemmat väännöt, joissa tempokin on kovempi, paineen sietokykyä testataan jne.

Kommentoi