Lehtitarjoukset

Kuplajalkapalloa nyt myös Oulussa

25.03.2014 | Aihealue: Suurennuslasin alla

mainoskuva2

Norjasta alkunsa saanut kuplajalkapallo on myös rantautunut Suomeen ja Ouluun. Kuplajalkapalloa pelataan muovista valmistetuilla läpinäkyvillä ilmatäytteisillä palloilla. Kuplan keskellä on pelaajaa varten aukko ja aukossa valjaat sekä kädensijat, joilla pallo saadaan tukevasti kiinni pelaajaan. Aikuisilla pelaamiseen käytetään halkaisijaltaan 150 cm palloja.

Pelin luonne tavalliseen jalkapalloon muuttuu totaalisesti, kun kamppailutilanteissa pitää vastustaja kaataa/työntää pois pallon luota ennen kuin pallon saa haltuun. Myöskään paitsioita ei vihelletä. Pelaamiseen soveltuvat hyvin samat säännöt kuin suopotkupallossa.
Peli on fyysisesti raskasta, joten pelaajilta vaaditaan fyysisesti hyvää kuntoa, terveyttä ja huumorimieltä. Vaihtopelaajia on hyvä olla molemmilla joukkueilla, jotta peliä voidaan pelata ilman suurempia katkoksia. Pallot on tehty kestämään max. 90 kg pelaajia. Palloilla voi pelata saleissa, halleissa, lumella sekä nurmikoilla, joissa ei ole mitään, mikä mahdollisesti voisi rikkoa pallon.

Kuplajalkapaloilla pelataan jo oikeita sarjapelejä mm. Australiassa. Suomessa laji on vielä uusi, mutta kukapa tietää milloin tämä yllytyshullu kansa saa kokoon ensimmäiset kuplajalkapallon MM-kisat. Tässä vaiheessa kuplajalkapallo sopii hyvin jalkapalloa harrastaville joukkueille keventämään normaaleja harjoitusrutiineja. Kuplajalkapallo on oiva tapa lopettaa tai aloittaa kausi palloilun merkeissä.

Lisätietoa:
www.triblegames.com, info(at)triblegames.com

Kommentoi