Lehtitarjoukset

Vanha kunnon OTP tulee taas

25.01.2011 | Aihealue: Suurennuslasin alla

Perinteikäs oululainen jalkapalloseura OTP tekee paluutaan. Kesän 2010 työväen palloilijat tahkosi Viitosta ja suvereenien peliesitysten jälkeen sarjataso on ensi kesänä Nelonen.

Ajatus OTP:n uudesta tulemisesta syntyi syksyllä 2009. Joukkueen managerina toiminut Heikki Rämä kokosi pelaajaringin ja esitteli idean seurajohdolle. Toimisto näytti vihreää valoa ja valmistautuminen kauteen 2010 alkoi.

OTP herätettiin henkiin, koska itse halusin kasata joukkueen, jossa pelikaverit ovat sellaisia, joiden kanssa on helppo ja hauska pelata, kertoo manageri Rämä.

Rämä mainitsee myös perinteiden merkityksen, kun uutta joukkuetta alettiin kasata.

– OTP on hieno ja perinteikäs seura. Se on myös henkilökohtanen kasvattajaseurani. Kun huomasin, että joukkueella on junioritoimintaa, muttei edustusjoukkuetta, oli hieno ajatus herättää edustusjoukkue henkiin, jotta juniorit saavat esikuvia.

OTP:n taival Oulun alueen Vitosessa kesällä 2010 oli yhtä voittokulkua. Kauden ensimmäisessä ottelussa tuli tasapeli ja tätä seurasi yli kymmenen ottelun voittoputki. Lopulta syksyllä kausi pätttyi kärkikamppailuun HauPan kakkosjoukkuetta vastaan, jossa saavutettu voitto siivitti OTP:n kohti Nelosta. Sarjanousu oli kuitenkin varmistettu jo monta monta pelikierrosta aiemmin.

OTP:n uusi nousu on saatu alulleen ja ensi kaudella edessä ovat jälleen uudet haasteet.

– Käteen jäi kaudesta repullinen kokemusta taustahenkilöiden hommista ja pelihommista pelaajana. Erittäin iloinen olen joukkueen suorituksiin enkä välttämättä osannut odottaa ihan näin hyvää tulosta, koska kyse oli täysin uudesta joukkueesta ja sen ensimmäisestä kaudesta. Lupasin kuitenkin jo ennen kauden alkua ylemmille tahoille, että ensi kaudeksi mennään Neloseen ja samalla loin ainaki itselle vähän turhia paineita, mutta kaudelle saatiin onnellinen loppu, kertoo Rämä.

Valmistautuminen uuteen kauteen on aloitettu jo harjoitusten muodossa. OTP hakee rinkiinsä muutamia vahvistuksia ja kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä seuran taustahenkilöihin.

Loppuun suuri kiitos pelaajille, faneille ja kaikille, jotka ovat olleet mukana rakentamassa OTP:n uutta nousua. Yy, koo, nee – OTP!

Joukkueen kotisivu
http://otp.fi/edustus/

Seuran kotisivu
http://otp.fi/

Yksi kommentti
Kommentoi »

  1. Futis kuoli kun OPS ja ennenkaikkea OTP katosi. OTP oli silloin se oma joukkue ja on edelleen. Ensi kesän ykkössarja on siis nelonen.

    Onko se O? ON!
    Onko se T? ON!
    Onko se P? ON!
    Mikä se on? OoTeePee!!!

Kommentoi