Lehtitarjoukset

AC Oulu palkkasi Zézén ratkaisemaan maalinteko-ongelman

23.05.2012 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulu hankki riveihinsä norsunluurannikkolaisen hyökkääjä Venance Zézén. Kannattajissa varmasti ristiriitaisia tuntemuksia herättävän Zézén odotetaan tuovan AC Oulun hyökkäysosastolle kauden alussa puuttunutta tehokkuutta. Zézé on Ykkösen tasolle todellinen vahvistus, sillä mies teki tuhojaan myös Veikkausliigassa Jaron riveissä. Mies muistetaan myös kesken viime kauden tulleista potkuista, kun hän löi joukkuetoveriaan kesken ottelun. Potkujen jälkeen Jaron toimitusjohtaja Niklas Storbacka lausui haastattelussa, että Zézé tullaan todennäköisesti muistamaan yhtenä kaikkien aikojen taitavimpana pelaajana Jarossa.

– Tässä vaiheessa kautta ei voi tehdä hankintoja ellei tiedä pelaajaa entuudestaan. Alkukausi on osoittanut että tarvitsemme hyökkäyspään pelaajan ja Zézén ollessa vapaana hän oli ehdoton ykkösvaihtoehto. Hän on osoittanut tasonsa Veikkausliigassa, Suomi on hänelle tuttu maa ja Jaro taustan vuoksi uskon hänen sopeutuvan erittäin nopeasti meidän pelifilosofiaan. Seuraavaksi hänen täytyy osoittaa tasonsa meille ja olla tehokas, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela kertoo.

Zézéltä odotetaan paitsi hyviä ja paranevia otteita kentällä, myös vastuunkantoa nuorten pelaajien kehittämisessä.

– Hallitus näytti vihreää valoa hankinnalle ja pyörät alkoivat pyöriä. Me saimme taustalle yrityksiä, jotka halusivat mahdollistaa tämän hankinnan, vaikkakaan tässä ei puhuta taloudellisesti mistään jättihankinnasta, AC Oulun toimitusjohtaja Petteri Haapala taustoittaa.

AC Oulu on solminut tänään loppukauden kattavan pelaajasopimuksen myös Tervarit-junioreiden kasvatin, Roope Blombergin kanssa. 18-vuotias puolustaja on harjoitellut ja pelannut AC Oulun mukana koko talvikauden esiintyen pääasiassa vasemman laitapuolustajan tontilla.

4 kommentit
Kommentoi »

  1. Mihin oulaisten paikallisten nuorien lupaavien pelaajien pitkäjänteinen kehittäminen unohtui?
    Kaikelle löytyypi näköjään perustelut.

  2. Kyllähän sieltä alibina hommattiin samalla juniori toisen seuran joukkueesta, kun ei omia junioreita ole. OPS tekee työn järkevämmin omien junioreidensa kanssa.

  3. Kenestä juniorista se Tommi puhuu? Ja 2 ulkomaalaista pelaajaa nyt joukkueessa ja puhutaan, että junnut unohdettiin. Katso sinne naapuriseuraan, siellähän niitä ulkomaalaisia piisaa… Eikös kentällä muutenki ole se 11 pelaajaa, jos niistä 2 on ulkomaalaisia, niin hui kauhia! Valoja tauluun tusinajuntit.

  4. joko taas palkat myöhässä?

Kommentoi