Lehtitarjoukset

OLS 98 keltainen hopealle HJK Nappulaklubin turnauksessa

22.09.2009 | Aihealue: Juniorit

Kauden toisessa kansainvälisessä kutsuturnauksessamme joukkueemme OLS 98 keltainen sijoittui hienosti 2. sijalle. Turnauksen voitto meni viime vuotiseen tapaan Djurgårdens IF:lle, jota emme enää finaalissa pystyneet parhaalla mahdollisella tavalla haastamaan. Finaalin 5-0 tappiosta huolimatta turnaus oli hieno menestys ja loistava palkinto mahtavia yksilöitä vilisevälle joukkueelle.

Jo alkulohkossa joukkueemme pelasi hienoja pelejä voittaessaan Tartu Olympian 2-1 ja HJK:n 3-1 sekä pelatessaan tasan 1-1 Djurgårdens IF:n kanssa. Ainoa työtapaturma sattui yhteen alkulohkomme peliin, jolloin hävisimme turnauksen viimeiseksi jääneelle JK Tammekalle 2-1. Onneksemme yksi heikompi peli ei romuttanut pääsyämme välieriin, missä vastaan asettui turnauksen ennakkosuosikki Liepajas Metallurgs Latviasta. Pojat saivat välierässä aikaiseksi loistavan pelin ja vastustajan tähdet murenivat joukkueemme hyvän liikkumisen ja laadukkaan syöttöpelin ansiosta. Lopputuloksena oli komea voitto luvuin 3-1.

Huonosti ei mennyt kauden ensimmäinen kansainvälinen turnaus Tukholmassakaan, sillä BP Stadium Cupista 8.-9.8. irtosi 6. sija 16 joukkueen kivikovassa joukossa. Tuolloin tuloksena oli kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja vain yksi tappio sittemmin Helsingissä voitetulle Liepajas Metallurgsille luvuin 4-0. Liepajas lopulta voitti Stadium Cupin voittaen kaikki pelinsä. Jo Tukholmassa joukkueemme esitykset olivat loistavia ja turnauksen kohokohdaksi nousi kerrassaan loistava voitto paljon menestystä haalineesta Brommapojkarnan 1. joukkueesta luvuin 3-1. Tämän voiton arvoa nostaa vielä entisestään sekin, että vuotta aiemmin hävisimme samalle joukkueelle 7-1.

OLS 98 keltainen on saanut kokea paljon hienoja hetkiä kuluneen kauden aikana ja lähtenyt rohkeasti haastamaan Pohjois-Euroopan kovimpia joukkueita. Ja mikä mahtavinta, ovat joukkueemme pelaajat tällä kaudella oppineet voittamaan rohkealla pelaamisella erittäin kovia vastustajia. Sen eteen olemme tehneet kovasti töitä ja niin pitää myös jatkossa tehdä, mikäli haluamme pysyä kehityksessä mukana.

Lisää tietoa joukkueestamme ja turnauksista löytyy alla olevien linkkien takaa. Tarkempi turnausraportti Helsingistä on tulossa sivuillemme lähiaikoina.

http://www.ols98keltainen.net/tulokset.htm

http://www.nappulaklubi.net/76

http://www.cumap.org/cuponweb/bp_cupen1074.asp

3 kommentit
Kommentoi »

  1. Hieno, upeaa, mahtavaa!

  2. OLS 98 on hyvä ja lahjakas joukkue josta löytyy loistavia yksilöitä. Mukava seurata millaisia pelimiehiä tästä ikäluokasta nousee.

  3. Hyvä pojat ja Kimmo! Rima edelleen korkealla ja kovasti vain töitä jatkossakin.

Kommentoi