Lehtitarjoukset

OPS-jp:lle tappio kotikentällä

22.05.2010 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

OPS-jp jatkoi oululaisjoukkueiden synkkää viikonloppua kärsimällä kotitappion Ykkösen hännänhuipulle FC Hämeenlinnalle lukemin 1-2. Ottelu alkoi oululaisittain positiivisissa merkeissä, kun Luis Vanderlei vei kotijoukkueen 1-0 johtoon komealla tykityksellä. Vieraat tulivat kuitenkin tasoihin juuri ennen taukoa hienolla kulmapotkumaalilla. Rykelmä hämeenlinnalaisia asettui etutolpalle, johon pallo toimitettiinkin tarkasti. Pieni sipaisu päällä ja pallo oli OPS:n verkossa.

Toisen puoliajan alkupuolella vieraan onnistuivat menemään johtoon hyvällä laukauksella. OPS ei vieraita enää tavoittanut parista hyvästä paikasta huolimatta ja pisteet matkasivat Hämeenlinnaan.

Silmiinpistävää OPS:n pelissä oli kapteeni Janne Mahlakaarron varsin vaisut otteet. Sen sijaan Luis Vanderlei väläytteli silloin töllöin osaamistaan ja vasemman laidan Matias Juntunenkin oli ajoittain varsin hyvällä pelipäällä.

OPS:n seuraava ottelu pelataan viikon päästä Espoossa.

3 kommentit
Kommentoi »

  1. Samaa Scheißea kuin ennenkin. ACO taistelee putoamista vastaan, taas kerran, ja OPSista ei ole nousukamppailuun. OPA romahtaa ja muut sitten on mitä on. Ei mitään uutta auringon alla.

  2. Voisi nuo rapot olla joskus edes todenmukaisia. Käytännössä OPS pelasi kokoajan vajaamiehisenä. Fundeeratkaa jo miksi?

  3. ok

Kommentoi