Lehtitarjoukset

Juho Keskinen OPS:n maalille

22.03.2013 | Aihealue: Miehet

Uransa aikana lähes kaikissa Oulun jalkapallojoukkueissa torjunut Juho Keskinen (30) on tehnyt Oulun Palloseuran kanssa ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. Viime kaudella AC Oulussa pelannut maalivahti on edustanut urallaan myös Tervareita, Oulun Luistinseuraa, Haukiputaan Palloa, FC Oulun Palloa ja Tampereen Pallo-Veikkoja. Yksi on kuitenkin kokematta.

– Paljon olen kuullut tarinoita Miika Juntusen joukkueista, mutta itse en ole vielä koskaan pelannut täällä, joten sen haluan kokea nyt. Tunnen myös Luiz Antonion erittäin hyvin ja tiedän hänen olevan hyvä ja oikeudenmukainen valmentaja. Hänellä ei ole suosikkipelaajia, vaan se pelaa, joka ansaitsee pelata. Se tässä houkuttaakin ja lähden haastamaan OPS:n monivuotista ykkösmaalivahtia ja kapteenia, Juhani Koposta hyvässä ja reilussa hengessä, Keskinen asettelee.

– OPS on ollut kaksi vuotta putkeen sarjataulukon perusteella Oulun ykkösjoukkue, joten kukapa ei haluaisi pelata täällä, hän lisää.

Polven kierukkaoperaatiosta talven aikana toipunut oululaisvahti myöntää olevansa vielä matkan päässä huippukunnosta.

– Esimerkiksi viime harjoituspelissä polvi ei vaivannut millään lailla, mutta en missään nimessä ole vielä täysin kunnossa. Tuntuma on huono ja se pitää saada kovalla työllä takaisin. OPS:lla oli tarvetta toiselle maalivahdille ja minä koen, että minulla on vielä annettavaa. Se on pitkälti entisen maalivahtivalmentajani Jani Luukkosen ansiota, jonka alaisuudessa olen saanut toimia viime vuosina. Iso käsi hänelle, ”Jupina” tai ”Kojona” tunnettu veskari kiittelee.

Juho Keskinen
19.3.1983, Oulu
Maalivahti

Aiemmat seurat:
AC Oulu, HauPa, FC OPA, TPV, OLS, Tervarit

Kommentoi