Lehtitarjoukset

AC Oulu ja nuori Arttu Hinkula pitkään sopimukseen

21.11.2011 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulu ja 17-vuotias Arttu Hinkula ovat solmineet kolmen vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Viime kaudella uransa ensimmäiset neljä ottelua miesten Ykkösessä pelanneen Hinkulan sopimus ulottuu siis syksyyn 2014 saakka. Kaudella 2010 AC Oulun nykyisen apuvalmentajan Rauno Ojasen valmentamassa Tervareissa B-nuorten SM-hopeaa voittanut ja viime kaudella pääsääntöisesti OLS:n A-junioreissa peliaikaa saanut Hinkula kuuluu lahjakkaiden oululaisnuorten joukkoon.

– Arttu harjoitteli meidän mukanamme jo koko viime vuoden ajan. Hän sopii oululaisnuoria kehittävään strategiaamme täydellisesti. Urheilijanuorukainen, joka tietää oikeasti, mitä vaaditaan tullakseen hyväksi jalkapalloilijaksi. Hän on oikealla tavalla nöyrä ja haluaa kehittyä. Artun paras pelipaikka on topparin tai puolustavan keskikenttäpelaajan tontilla ja näissä rooleissa vaaditaan johtajuutta. Se on nuorelle pelaajalle haastavaa, mutta nyt odotusarvot kasvavat ja hän tulee varmasti haastamaan muita saman pelipaikan miehiä ensi kaudella, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela povaa.

Hinkulan sopimuksen myötä AC Oululla on nyt kasassa yhdeksän pelaajasopimusta kaudelle 2012.

Maalivahti

Juhani Pennanen

Puolustaja

Arttu Hinkula
Juho Meriläinen (A)
Lassi Nurmos

Keskikenttä

Jani Kauppila (C)
Joni Mäkelä
Matias Ojala

Hyökkäys

Arttu Siira
Dritan Stafsula

11 kommentit
Kommentoi »

 1. Sääliksi käy Malista. Persaukinen seura ei pysty sopimuksiin kuin c-luokan pelaajien kanssa. Tiukkaa tulee tekemään ykkösessä pysyminen tällä materiaalilla.

 2. Ehkä siellä ajatellaan vähån pitemmälle kuin vuoden päähån.Ei ac tee sopimuksia ihan kenen tahansa juniorin kanssa.

 3. Ei sihtaaja näitä lahjakkaita junioreita tahtonut arvostellekaan, juniorit ovat hyviä ja paikkansa ansainneet. Mutta jos joukkueen runko muodostuu “potkijoista”, niin kylmä totuus on ettei pelkillä junnuilla pitkälle pötkitä miesten sarjassa. Pelaajakasvatusmielessä tilanne voi olla hyvä mutta nousuhaaveet voi myös saman tien unohtaa.

 4. Kyllä nousua ennen tulee konkkurssi. potkupalloa. Joukkueen paras pelaaja yli 40 v?

 5. Älkää immeiset hätäilkö.Kyllä ac saa hyvän porukan kesäksi.Katelkaa rauhassa :)

 6. Joo, kaikki yli 40set yhtykää !
  Ei ole näkynyt visailijaa ruutussa viime aikkoina.

 7. Soppari :D Voi jeesus on se vaan niin hienoa ku pääsee ihanlehteenkin! Lukuja tauluun!

 8. katkeraa,katkeraa..n 7.

 9. Hei KAapo. Yksi luku tauluusi voisi olla se, että Arttu kumppaneineen kävi hakemassa hopeaa OSUA:lle urheiluoppilaitosten mestaruuskilpailuista. Oulufutis ei ole sitä kuitenkaan noteerannut miksikään sivuillaa!!!

 10. Taustoja kun KAapo ei tiedä.Poika ollut naapuriseuran Luizin ja Migulin kiikarissa parivuotta.Neuvotteluyhteys ollut.Ac sai pidettyä pojan riveissään onneksi.Tsemiä Artulle kuin muille ac:n junnuille.

 11. Kyl kylä kyllä ilmasilta halppismaista alkhaa kun lumet sullaa.
  Junnut istuu penkill.

Kommentoi