Lehtitarjoukset

OPS tasapeliin loppuhetkillä

21.07.2012 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

OPS venyi 1-1 tasapeliin SJK:ta vastaan perjantaina pelatussa ottelussa Raatissa. Ensimmäisen puoliajan SJK pääsi painamaan myötätuuleen ja OPS ei pystynyt vastaamaan lainkaan vieraiden vauhtiin. Maalinteossa vieraat onnistuivat kuitenkin vain kotijoukkueen avustuksella, sillä OPS:n Luizao tuikkasi keskityksen omaan maaliin vain 12 minuutin pelin jälkeen. OPS:n maalia vartioinut Juhani Koponen oli jälleen kerran todella hyvässä vireessä torjuen ottelun aikana mm. pari läpiajoa. Koponen on tällä hetkellä ehdottomasti Ykkösen kovimpia maalivahtinimiä. OPS:n iltapuhdetta ei auttanut Matias Juntusen ottama toinen keltainen kortti ja sitä myöten kentältäpoisto ensimmäisen puoliajan loppupuolella.

Toisellakaan puoliajalla OPS ei saanut konettaan kunnolla käyntiin ja SJK:lla oli useita tuhannen taalan paikkoja lisämaalien tekemiseen. OPS sai ottelun loppuhetkillä vapaapotkun, josta Luizao pukkasi pallon päällään maaliin tasoittaen loppulukemiksi 1-1.

OPS:n esitys oli luvalla sanoen erittäin heikko. Tasapeliä voi pitää suuren luokan venymisenä selkeästi parempaa SJK:ta vastaan. OPS:n Jean Fridolin Nganbe Nganbe on hänkin vajonnut syvälle, eikä miehen otteissa ollut aistittavissa hänelle niin ominaista yllätyksellisyyttä.

OPS pelaa seuraavan ottelusa jo tiistaina, kun vieraaksi saapuu FC Viikingit.

Kommentoi