Lehtitarjoukset

Sarjanousija Tervarit kovan haasteen edessä

21.07.2010 | Aihealue: Juniorit, Pääuutinen

B-poikien SM-sarja käynnistyy tulevana lauantaina 24.7 päättyen lokakuun 10. Siinä välissä pelataan 11 kierrosta, jonka jälkeen kausi on ohi. Sarjassa on 12 joukkuetta, joista kolme putoaa ensi kevääksi I-divariin. B-junioreiden SM-karsintasarjan perusteella varsinaiseen SM-sarjaan sai kevään kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta lähtöpisteitä: Jaro 3, HJK 2 ja Reipas 1.

Kevään I-divareiden voittajat eli Tampereen Ilves, PK Keski-Uusimaa ja Tervarit nousivat syksyksi SM-sarjaan. Jos oli kevään sarjaohjelma Tervareille suotuisa, niin nyt saadaan takaisin korkojen kanssa. Tervarit sai viisi kotipeliä ja kuusi vierasottelua, joissa se kohtaa kevään karsintasarjan kuudesta parhaasta viisi ja kaikki kolme kärkijoukkuetta. Matkustuskilometrejä tulee 6000. Lisäksi Tervarit kohtaa kotonaan paikallisvastustaja OLS:n eli kotietua Tervareille on tarjolla vain neljässä pelissä. Monenlaista haastetta on siis tarjolla.

Kevään sarjan jälkeen joukkue lepäsi viikon, jonka jälkeen kahdeksan pelaajaa ja valmentajat olivat mukana Talenttiakatemioiden SM-lopputurnauksessa muiden treenatessa kovaa Oulussa. Tämä viikko on tarkoitus treenata järkevästi ja saada kevään hyvä vire jatkumaan heti alusta. Lauantaina 24.7. klo 13 Heinäpäähän saapuu KuPS, jonka kevätkierros oli melkoista vuoristorataa. Avauspelin jälkeen Tervareille (ja OLS:lle) tulee kolmen viikon tauko paikallispelin siirron vuoksi. Tervareiden seuraava peli on vasta 14.8. HJK:n vieraana. Tässä välissä on aikaa treenata syksyä ajatellen vähän varastoon ja makustella sarja-avausta.

Jännittävä sarja on tulossa ja tarjolla on lisäksi harvinaista herkkua tällä tasolla, kun 25.8. pelataan paikallispeli. Tervareiden vähimmäistavoite syyskierrokselle on sarjapaikan uusiminen, mutta erot ovat pieniä ja monet pienet asiat ratkaisevat lopullisen sarjasijoituksen. Toivottavasti pelaajien valinnat kulkevat käsi kädessä tavoitteen kanssa.

Tervetuloa kannustamaan Tervareita uudessa haasteessa ja nauttimaan toivottavasti hyvästä juniorijalkapallosta Suomen huipulta.

– Rane-

Kommentoi