Lehtitarjoukset

AC Oulu jatkaa voitoitta

21.05.2012 | Aihealue: Miehet

AC Oulun piina ei tunnu hellittävän. Maanantaina se kärsi 2-0 vierastappion PK-35:n vieraana ja valahti sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi eli toisen putoajan paikalle. Viiden pelatun kierroksen jälkeen AC Oulu on jäänyt jo kymmenen pisteen päähän kärjestä. Tätäkin ottelua AC Oulu huhujen mukaan hallitsi, mutta ilmeinen maalinteko-ongelma ei ota ratketakseen. Tuska joukkueen sisällä varmasti kasvaa ottelu ottelulta ja ennakko-odotuksiin nähden taistelu putoamista vastaan ei todellakaan ole sitä, mitä joukkuen kaudelta lähti hakemaan. Mielenkiintoa loppukaudeksi riittää siitä, että pystyykö AC Oulu nousemaan viiden parhaan joukkoon, jolloin ensi kaudeksi olisi luvassa yksi ylimääräinen kotiottelu ensi kaudeksi. Lisäksi panoksena on tietysti Oulun herruus ja tässä taistelussa OPS on tällä hetkellä ainakin sarjataulukon perusteella niskan päällä.

AC Oulun hyökkäyspään ongelmat eivät todennäköisesti ratkea tällä pelitavalla ja tällä miehityksellä. Hyökkäyksestä puuttuu tarvittava taito ja terävyys, jotta potentiaaliset maalipaikat saataisiin hyödynnettyä tai että niihin edes päästäisiin. AC Oulu onkin etsinyt uutta hyökkääjää, mutta aika näyttää onko sellainen tulossa. AC Oulu olisi mahdolliselle uudelle hyökkääjälle hyvä näyttöpaikka, sillä joukkue pystyy hallitsemaan otteluita. Riittävän hyvä ja ovela hyökkääjä saattaisi jopa taistella Ykkösen maalikuninkuudesta, kuten teki Randy Edwini-Bonsu edelliskaudella. AC Oulun johtoporras on kuitenkin kertonut, että talouden ehdoilla mennään.

6 kommentit
Kommentoi »

  1. Hienoa, että AC Oulun johtoporras kerrankin on ajan tasalla. Velkaa velan päälle ei enää yksinkertaisesti ole edes mahdollista saadakaan, hyvä kun entisistä selviävät. Nykyisen päävalmentajan hinta-laatusuhde lienee tämän maan heikoin kaikki sarjatasot huomioiden. Kuuden tonnin kuukausipalkalla pitäisi saada hieman parempaa tulosta aikaan vaikka materiaali olisi kuinka kapea. Lisää vastuuta omille lahjakkaille junioreille. Nyt on jo varmaa ettei AC enää tällä kaudella taistele sarjanoususta. Olisi tosi hyvä tilaisuus ajaa junnuja kehiin ja laittaa ikäloput puujalat OPA:aan jäähdyttelemään.

  2. ei acolla ole velkaa vaikka eipä ole liikaa rahaakaan

  3. velkaa taitaa olla vasta vajaa miljoona…

  4. tais paljon hehkutettu luottamus nuoriin kestää ensimmäiset kaksi peliä

  5. olen täysin samaa mieltä Epäilevän tuomaksen kanssa. samaa paskaa tulee rahtikoneista. ei vihti lähteä kattomaan opsin pelejä ku 90 % tuotu tullista. mutta ei Malisen SUURI EGO kestä rehellistä putoamista.
    kyllä pitää uskaltaa pelata omalla oikealla sarjatasolla olkoon se vaikka 5 divari. Ennustan: junnujen kustannuksella kuntoutetaan 2-5 peliä, sitten Sesselle tulee keltainen kortti, ja turhautuu tulee puaninen kortti. Voi elämän kevät tätä oululaista potkupalloa

  6. odotuksiin nähden molemmat joukkueet ovat epäonnistuneet (ACO ja OPS)… MUTTA täältä noustaan vielä

Kommentoi