Lehtitarjoukset

Mika Nurmela jatkaa pelaajauraansa AC Oulussa

21.04.2013 | Aihealue: Miehet

AC Oulu ja 71 A-maaottelun mies Mika Nurmela ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Tämä mies ei paljon esittelyjä kaipaa – kaiken kokenut ja nähnyt ikinuori ”Nure” jatkaa komeaa pelaajauraansa siis vielä ainakin tämän kauden ajan. Vuonna 2009 Ouluun pitkältä kierrokseltaan palannut 41-vuotias keskikentän moottori on pelannut ja harjoitellut koko kuluvan harjoituskauden ajan oululaisjoukkueen mukana, mutta päätös uran jatkosta kypsyi vasta hiljalleen.

– Olen pysynyt terveenä ja harjoitellut normaalisti. Nautin pelaamisesta ja siksi oli helppoa jatkaa. Urheilutoimenjohtajana ajattelen tietysti, että ei me ilman minua pärjätä, Nurmela veistelee hymy huulessa.

Nurmela on ottanut kuluvan talven aikana yhä suurempaa vastuuta myös seuran markkinoinnissa. Monipuoliset, mutta pitkät työpäivät eivät kokeneen kehäketun menoa haittaa.

– Kyllä tässä kalenteri on melko täynnä ollut, mutta olen tykännyt tästäkin puolesta seuratoimintaa. Tarkoitus on kehittää AC Oulua jokaisella osa-alueella ja Äffän (Juho Meriläinen) kanssa ollaan tässä mielestäni onnistuttu. Hallitus ja muut seurauskolliset henkilöt tukevat meitä mainiosti ja siitä iso kiitos heille, Nure kertoo.

AC Oulun tulevan kauden joukkueen rakentaminen on muutamaa palasta vaille valmis.

– Tulemme julkaisemaan lähipäivinä lisää sopimuksia, Nure vastaa urheilutoimenjohtajan roolissa.

Kommentoi