Lehtitarjoukset

Nallikari Beach Soccer on taas täällä!

21.01.2011 | Aihealue: Puulaaki

Nallikari Beach Soccer 2011-rantajalkapallotapahtuma järjestetään Oulussa, Nallikarin hiekkarannalla 29.6.-2.7.2011. Turnaus järjestetään historiassaan toista kertaa. Tänä vuonna tapahtumaan kuuluu myös ensimmäistä kertaa junioreille suunnattu oma turnauksensa. Muut sarjat ovat miesten-, naisten-, yritys- ja sekasarja.

Turnaukseen voivat osallistua kaikki rantajalkapallosta kiinnostuneet. Yleisölle tapahtuma on avoin ja maksuton, mutta joukkueilta peritään osallistumismaksu. Viime vuoden tapahtumasta saatu positiivinen palaute ja suuri kävijämäärä kannustivat tapahtuman järjestäjiä kehittämään turnausta tälle vuodelle. Turnauksen puuhamiehinä toimivat yrittäjät Anna-Kaija Kaikkonen ja Timo Kumpulainen.

Tapahtuma kasvaa ensimmäisestä vuodesta

Edellisen vuoden tapahtumassa pelasi yli 50 joukkuetta ja kävijöitä tapahtumalle kertyi yli 4000. Toisen vuoden tavoitteena on kerätä yli sata joukkuetta Nallikarin hiekoille. Myös tapahtuman kesto laajenee neljään päivään aikaisemmasta kahdesta päivästä. Tämä mahdollistaa junioreille oman rantajalkapalloturnauksen ensimmäistä kertaa Suomessa. Junioreiden turnaus pelataan 29.-30.6. ja aikuisten turnaus 1.-2.7. Turnauspäällikkö Timo Kumpulainen tiivistää tapahtuman tavoitteet seuraavasti:

”Haluamme saada nuoret liikkeelle ja tarjota alaikäisillekin hauskan ja leikkimielisen jalkapalloturnauksen. Joukkueiden ei tarvitse olla palloliiton alaisia eikä pelaajilla tarvitse olla lisenssiä, joten näin kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua oikeaan jalkapalloturnaukseen. Tulemme panostamaan ensi kesänä myös rannan toimivuuteen ja pelikenttien laatuun tuomalla rannalle uutta hiekkaa juuri ennen turnausta.”

Joukkueiden ilmoittautuminen on käynnistynyt. 31.3. mennessä ilmoittautuneet joukkueet saavat osallistumismaksusta 10% alennuksen.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy tapahtuman omilta Internet-sivuilta osoitteesta www.beachsoccer.fi.

2 kommentit
Kommentoi »

 1. Nyt sitten entistä tehokkaammin puhistamaan sitä rantaa! Viime vuonna oli sen kokosia kiviä kentät täynnä että nämä nuoremmat pelaajat saattavat jo vaurioittaa itseään niihin!

  Muuten hieno ajatus kasvattaa turnausta! Elkää vain antako käydä niinkuin Yyyterin tapahtumalle kävi..! Eli rajansa kaikella, ettei paisu liian isoksi!

 2. LAIFFI HIEKKAFUTIS! La 13.8.2011!

  Hiekkafutis on viimein rantautunut Muhokselle! Liikuntakeskus Laiffin ja LV Servicen uusi, hiekkainen areena tarjoaa kesän kuumimmat kamppailut lauantaina 13.8.

  Varaa pian himoittu paikkasi auringossa, sillä karkeloihin otetaan rajoitetusti joukkueita!

  Tarkemmat säännöt julkaistaan myöhemmin, mutta turnauksessa noudatetaan kutakuinkin beachfutiksen sääntöjä, joihin voit tutustua:
  http://www.kpallo.com/beac​hfutis/turnausinfo.shtml
  Pienet muutokset mahdollisia.

  Pelivarusteiksi et tarvitse muuta kuin rautaisen/ruosteisen kunnon ja sukat tai palijaat jalat!

  JOUKKUEET: 4+1 (maalivahti) kentällä, joukkueessa voi olla yhteensä 10+1 pelaajaa.

  SARJAT:

  Yksi kaikille avoin sarja. Ei mies- tai naiskiintiöitä tai sarjarajoituksia. Niin ammattilaiset kuin amatööritkin ovat tervetulleita areenalle!

  ILMOITTAUTUMINEN: ti 9.8. mennessä Facebookissa tai puhelimitse (044-2849429) Facebookissa ilmoittautuessasi toimita samalla yhteyshenkilön puhelinnumero. Ilmoita myös joukkueen kokoonpano heti kun se on tiedossa!

  PALKINNOT: Kolmelle parhaalle joukkueelle muhkeat tavarapalkinnot!

  OSALLISTUMISMAKSU: 70€/joukkue, maksetaan tilille: MUHOS VOLLEY 549007-279785. HUOM! Ilmoittautuminen voimassa kun maksu näkyy tilillä. Liitä viestiksi joukkueen nimi!

  JÄRJESTÄJÄT: Muhos Volley-96 beach-jaosto, Liikuntakeskus Laiffi, LV Service

Kommentoi