Lehtitarjoukset

Janne Hietanen tyrkyllä AC Ouluun

20.11.2009 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Belgian pääsarjassa pelaavaa KSV Roeselarenia edustava Janne Hietanen on parhaillaan AC Oulun testissä. Hietanen on halukas jatkamaan uraansa AC Oulussa ja miehen sanojen mukaan AC Oulu on ensimmäinen vaihtoehto. Muitakin ottajia kansainvälisesti kokeneelle pelaajalle varmasti löytyy, mutta oululaislähtöinen Hietanen haluaa jo jotain pysyvämpää urallaan. Veikkausliigakokemusta Hietasella on 81 ottelun verran ja hän on pelannut Suomen lisäksi kuudessa eri maassa. Tutuiksi ovat tulleet Ruotsin, Ranskan, Norjan, Turkin, Belgian ja Espanjan sarjat.

Tällä hetkellä Hietanen tuskailee peliajan kanssa, sillä Belgiassa ei peliaikaa heru. Sopimus loppuu vasta ensi kesänä, mutta belgialaisseura lienee halukas purkamaan Hietasen sopimuksen sopivan tilaisuuden tullen.

AC Oululle Hietanen olisi oiva lisä puolustuslinjaan ja toisi uskottavuutta joukkueen takalinjoille ensi kaudeksi. AC Oulun pelatessa edellisen kerran Veikkausliigassa oli Hietanen joukkueen tukipilari numero yksi.

Hietanen on harjoitellut tämän viikon ajan AC Oulun kanssa ja perjantaina on edessä neuvottelut seurajohdon kanssa.

Jokainen oululainen futisfani varmasti toivoo Hietaselle pitkää sopimusta seuran kanssa. Kotikaupungin pojan paluu kaupungin ykkösjoukkueeseen olisi enemmän kuin toivottavaa.

Kommentoi