Lehtitarjoukset

Tervarit Juniorit -00 järjestää try outin syksyllä

20.08.2012 | Aihealue: Juniorit

Tervarit Juniorit -00 musta järjestää syyskuussa tryoutin uusille pelaajille. Avoimien harjoitusten kautta haemme joukkueeseemme uusia riittävät lajitaidot omaavia, innokkaita ja motivoituneita pelaajia, jotka haluavat kehittyä jalkapalloilijana tavoitteellisessa ryhmässä. Haemme joukkueeseen 1-2 maalivahtia ja 3-4 kenttäpelaajaa.

Tervarit Juniorit -00 musta kilparyhmä harjoittelee tulevalla kaudella keskimäärin 4-6 kertaa viikossa ja harjoitusten lisäksi pidämme kauden aikana 3-4 leiriä. Yksi viikkoharjoituskerroista on fysiikkatreeni, jonka vetää joukkueen valmennusryhmään valittu fysiikka- ja ravintovalmentaja.

Tervarit-juniorit -00 musta joukkueen tarkoituksena on pelaajien taidollinen, fyysinen ja taktinen kehittäminen. Jokaiselle joukkueen pelaajalle tehdään laji- sekä fysiikkatestit, joiden pohjalta jokaiselle pelaajalle laaditaan henkilökohtainen harjoitusohjelma pelaajien omaehtoisen harjoittelun pohjaksi.

Joukkue pelaa D13 poikien mestaruussarjaa tulevalla kaudella ja osallistuu kovatasoisiin kansallisiin turnauksiin.
Tryout on avoin kaikille 2000 ja sen jälkeen syntyneille pojille. Lisätietoa joukkueesta ja tryoutista antaa:
Jukka Dunder, valmentaja (0400-451 143)

Ilmoittautumiset:
jukka.dunder@gmail.com

22 kommentit
Kommentoi »

 1. Eikö kannattaisi nostaa harjoittelumäärät samantien 8-10 kertaan ja antaa ohjattua tapletin popsimista.
  Käyttäkää jo välillä maalaisjärkeä!

 2. Vilkaaqsin myös olssin sivuita ja siellä kevvän klipissä VALMENTAJA J. kylmälä totesi ettei pelitapaa muuteta vastustajan mukaan. Loistavaa! Muistelen että Jarkko Hurme mainitsi Italiasta tultuaan että siellä sama joukkue pelasi monella eri taktiikalla ja pelitavalla, johon hänen oli vaikeaa sopeutua ellikkä se siitä. Mutta Oulussahan kaikki jo osataan.

 3. jos sulla käsitteet taktiikka ja pelitapa sekoittunut?

 4. Joo voipi olla. Kulkevat oullussa kuitenkin käsikädessä. noin käytännön tasolla myös.

 5. Hessu, tuohan on vielä kevyttä, kun vertaa maailmalle! Kokeile lukea vaikkapa Ringin haastattelu Maali lehdestä.

 6. yritin hakia lisätietua tuosta 00-porukasta Tervarijunnujen sivuilta, muttei sieltä löyvy mitään tietua mistään porukasta? Outua…

 7. Liika uteliaisuus on ikävä piirre, josta kannattaa pyrkiä tietoisesti eroon.

 8. Pisti silmään.Mitä hittoa,fysiikkaa tuon ikäisille pelaajille.Käyttäkää sekin aika taidon kehittämiseen pallon kanssa.Pitäisi se jo varmaan nykyaikana tiedostaa.

 9. nro9. anonymous. Fysiikan treenaaminen on tärkeää aloittaa jo nuorena. Ei tarkoita (toivottavasti) punttien nostelua vaan kehon omalla painolla tapahtuvaa harjoittelua. Suurin osa teini-ikäisten polvivaivoista johtuu liian heikoista keskivartalolihkasista, joka altistaa jalkojen virheasentoihin ja sitä myöten vammoihin.

  Fyysiseen harjoitteluun kuuluu myös mm. nopeusharjoittelu, jonka merkitystä tuskin kukaan voi vähätellä.

  Sitä paitsi, pallollisen ja fyysisen valmennuksen voi yhdistää.

 10. toivottavasti tälläistä.

 11. Tuon ikäisillä pojillahan on aikalailla kaikki herkkyyskaudet (pl. voima ja anaerobinen kestävyys) meneillään, joten ihmettelen suuresti jos noita herkkyyskausia ei käytettäisi hyväksi ja harjoiteltaisi fyysisiä ominaisuuksia.

 12. fysiikan treenaaminen tärkeää aloittaa jo nuorena kirjoitettiin yllä… Jääkiekko talvilajikisi, niin fysiikka kehittyy.
  Kahden lajin harrastajia ei saisi syrijiä. Talven kiekkotreeneissä käyneet ovat vahvistuksia pallon parissa pyörineille…Mitenkäään jalkapalloa morkkaamatta. Lajit täydentävät toisiaan vielä tuossa iässä. Valmentajatkaan eivät saisi olla liian mustasukkaisia lajistaan, eikä vaatia liian aikaista valintaa näiden kahden hienon lajin välillä.

 13. Etpä taida uskoa itsekään mitä juuri sanoit. Ainakin toivon niin.

 14. luulenpa, että halusi sanoa, että kahden lajin harrastamisesta ei saisi rangaista..Itekin olen sitä mieltä, että ne eivät sulje toisiansa pois

 15. tod.näk. rangaistus kahdesta lajista on ettei opi ainakaan vaikeampaa lajia tarpeeksi hyvin

 16. lajit eivät voi olla tasavertaisessa asemassa pelaajalla jos oikeasti haluaa huipulle, ykköslajin ehdoilla aina

 17. toinen laji harrasteena ok ja vaikka kolmaskin

 18. Try outeissa lienee mahd käydä vertailemassa eri seurojen/joukkueiden pelin/valmennuxen taso ja tehdä sitten sopivia ratkaisuja tulevaa varten..

 19. turku

 20. Mikä on ko joukkueen keskeiset tavoitteet ja oma tapa pelata jalkapalloa? Tavoitteet tulevana kautena ja tulevaisuudessa joukkuena ja yksilöinä? Oli sen verran sekavaa menoa viikonloppuna.. Toki ymmärrettävää kun iso vaihtuvuus ja kirkkaimmat yksilöt katsomossa.

 21. Hei,

  Kaikkia joita kiinnostaa Tervarit juniorit –00 joukkueen jalkapalloon liittyvät asiat, voivat suoraan ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen. Kasvokkain keskustellessa saa paremmin aikaiseksi hyvän ja antoisan keskustelun joukkueemme pelitavasta, harjoitusmetodeista sekä siitä mitkä ovat joukkueemme tavoitteet sekä yksilö- että joukkuetasolla. Joukkueemme on pelannut kuluvalla kaudella noin 150 peliä, joten oletan, että Avoin kysymys on nähnyt niistä viime viikonlopun 6, koska muussa tapauksessa joukkueemme pelitapa jolla olemme pelanneet viimeiset 2 vuotta, luulisi olevan tuttu. Edelleenkin tulemme samalla tavalla jolla olemme viimeiset kaksi vuotta pelanneet pelaamaan ja kunhan saamme 6 uutta poikaa jotka ovat pelanneet joukkueessa 2 viikkoa sisäistämään pelitavan, tiedän, että se tulee myös kentällä näkymään.

  Lopuksi toivon, että meidän joukkueen osalta tämä ja kaikki muut julkiset keskustelut päättyvät. Joukkueemme pelaajat ovat lapsia eivätkä lapset välttämättä ymmärrä, että näiden anonyyminä keskustelupalstalle kirjoitettujen kommenttien takana voi olla jotakin muutakin kuin vilpitön huoli pelaajien parhaasta. Keskustelupalstojen sijaan jokaisesta joukkueesta löytyy vastuuvalmentaja joka varmasti osaa kertoa joukkueesta ja joukkueen peli- ja harjoittelufilosofiasta. Joten jokainen joka haluaa tietää lisää Tervarit juniorit -00 joukkueesta voi vapaasti tulla vaikka meidän harjoituksiin, niin voin kertoa jalkapallollisten asioiden lisäksi joukkueemme fyysisestä ja psyykkisestä valmennuksesta.

  Palloiluterveisin

  Jukka Dunder
  Tervarit-juniorit -00 musta
  Valmentaja

 22. Tähän onkin hyvä päättää tämä keskustelu. Ylläpito siivosi myös samalla muutaman asiattoman viestin kommenteista.