Lehtitarjoukset

Nallikari BeachSoccer herättää kiinnostusta

20.07.2010 | Aihealue: Pääuutinen, Puulaaki

Nallikari BeachSoccer-rantajalkapallotapahtuma herättänyt kiinnostusta myös Oulun alueen ulkopuolella. Ensimmäistä kertaa Oulussa järjestettävään rantajalkapalloturnaukseen on ilmoittautunut jo yli 40 joukkuetta. Joukkueet ovat pääasiassa Oulusta ja sen lähialueilta, mutta myös eteläsuomalaisia tiimejä on ilmoittautunut mukaan.

Nallikarin hiekkarannalla 13. – 14.8. pelattavaan turnaukseen otetaan yhteensä 64 joukkuetta miesten harraste- ja naisten harrastesarjoihin. Asiakkailta tulleiden toiveiden mukaisesti miesten kilpasarjan joukkueet on liitetty miesten harrastesarjaan sekä mukaan otetaan nyt myös sekajoukkueita. Ilmoittautumisia otetaan vastaan elokuun ensimmäiselle viikolle saakka. Perjantaina tapahtuma kestää klo 16-21 ja lauantaina klo 9-18. Tapahtuma on avoin kaikille sekä maksuton yleisölle, mutta osallistujajoukkueilta peritään osallistumismaksu.

Idea on tullut suoraan jalkapalloharrastajien toiveesta saada Ouluun kesäinen jalkapalloturnaus. Lisäksi tapahtumaan halutaan tuoda elämyksellisyyttä ja kulttuuria Brasilia-teemaan liittyvän tanssin ja musiikin kautta. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita, vaikkei peleihin osallistuisikaan. Rannalla asiakkaita palvelee ravintolateltta ja DJ koko tapahtuman ajan. Lauantaina 14.8. turnauksen päätösjuhlat ovat 45 Special-klubilla.

Tapahtuman järjestäjäorganisaationa toimii kajaanilaisen yrittäjyyden valmennuskeskus Intotalon osuuskunta ja siinä toimivat yrittäjät Anna-Kaija Kaikkonen ja Timo Kumpulainen.

Yhteistyökumppaneina tapahtumassa toimivat AC Oulu, Nallikari Camping, Holiday Club Oulun Eden, Oulun nuoret yrittäjät, Oriflame, Veho Autotalot, 45 Special, Oulu15-hanke, Oulun seudun ammattiopisto Kontinkankaan yksikkö, Ukkohalla, YIT, Vauhtipuisto, Capoeira Forca Natural, Bailamos! ja Intotalo.

www.beachsoccer.fi

www.facebook.com/nallikaribeachsoccer

Kommentoi