Lehtitarjoukset

OPS palaa legendaariselle Raatin stadionille

20.06.2011 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Raatin stadionin odotetaan täyttyvän keskiviikkona, kun kaksinkertainen Suomen mestari, Oulun Palloseura kohtaa kuumassa paikallisottelussa AC Oulun 22. kesäkuuta. Edellisestä näin korkean tason derbystä Raatissa on vierinyt aikaa jo 31 vuotta. Historiallista on myös se, että Oulun Palloseura ja AC Oulu kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa virallisessa sarjaottelussa keskiviikkona.

Itse ottelu alkaa poikkeuksellisesti kello 19.00, mutta stadionin portit aukeavat jo kello 17.00. Tilaisuuden avaa trubaduuri Aki Louhela, joka tunnelmoi stadionilla kello 17.30 alkaen. OPS pyytää yleisöä huomioimaan, että pääsyliput ja kausikortit ovat numeroimattomia, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä parhaat paikat täyttyvät luonnollisesti ensimmäisinä. Lisäksi OPS pyytää huomioimaan, ettei pankkikortti käy maksuvälineenä stadionilla.

Louhelan jälkeen juoksuradalla esittäytyvät Oulun Palloseuran kaikki juniorit ja lajijaostot olympialaisista tutussa kulkueessa. Sokerina pohjalla Raatin kentällä nähdään vielä tänäkin päivänä Pohjois-Suomen ainoat jalkapallon mestarijoukkueet eli OPS:n vuoden 1979 ja 1980 kultamitalistit. Molemmissa mestarijoukkueissa toisena maalivahtina ollut Pertti Pääkkö kajauttaa ennen pelin alkua ilmoille Maamme-laulun. Näkemisen arvoinen on myös joukkueiden alkulämmittelyn jälkeen tapahtuva ottelupallon leijuminen stadionin keskiympyrään laskuvarjohyppääjien mukana.

Puoliajalla on luvassa musiikkia sekä vanhojen OPS-mestareiden ja politiikkojen välinen rangaistuspotkukisa. Maalissa kaksinkertainen OPS-mestari Jukka Rantanen.

Palloseuran manageri Miika Juntunen kertoo ennakkolipunmyynnin lähteneen vauhdilla liikkeelle.

– Pelkästään Oulun ulkopuolelle on mennyt jo merkittävä määrä isoja lippupaketteja. Väkeä tulee tapahtumaan bussilasteittain ympäri maakuntaa. Liput kannattaa ostaa ennakkoon Oulun alueen Prismoista, sillä stadionin odotetaan täyttyvän. Näin vältetään ruuhkat lippuluukuilla, joita on käytössä Raatin neljällä sisäänkäynnillä yhteensä 12, Juntunen selvittää.

– Nyt on niin poikkeuksellinen ilta tulossa, että paikalle ei kannata tulla perusoululaiseen tyyliin viittä minuuttia ennen ottelun alkua, sillä silloin olet jo myöhässä, Juntunen ohjeistaa.

Yksi kommentti
Kommentoi »

  1. OPS palasi jo lauantaina Raattiin, sillä alkuperäinen – mestaruuksia voittanut – OPS on seurana AC Oulun takana. Nykyinen OPS yrittää vain härskisti hyödyntää perinteikkään seuran historiaa.

Kommentoi