Lehtitarjoukset

Juha-Pekka Juvosen taidot OPS-jp:n käyttöön

19.12.2009 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Jalkapallon Ykköseen noussut Oulun Palloseura-jp on solminut kaksivuotisen sopimuksen kemiläislähtöisen Juha-Pekka Juvosen kanssa. 23-vuotias toppari on edustanut PS Kemiä kuuden kauden ajan, joista kaksi viimeisintä on sujunut miesten Ykkösessä.

– OPS:ssa on paljon potentiaalia ja kaikki joukkueessa tietävät, että on vain yksi suunta (Veikkausliiga), mihin pitää mennä. Kaikki tietävät tavoitteen, eikä täällä lähdetä vain pelailemaan, vaan pelataan tosissaan. Tämä antaa minulle mahdollisuuden kehittää omaa pelaamistani ja päästä uralla eteenpäin. Töitä pitää tehdä kovasti, että pääsee edes pelaamaan OPS:n avauskokoonpanossa, Juvonen kertoo.

4 kommentit
Kommentoi »

  1. Voisiko OPS vaihtaa paitansa samaksi kuin mestaruusvuosina? Eli pystyt valkoiset ja siniset raidan vuorotellen. Siniset housut, valkoiset sukat. Nykyinen sininen asu on niin yleinen, ettei sitä erota monen muun joukkueen paidoista.

    Ja eiku mestaruussarjaan vuodeksi 2011!

  2. Ei millään pahalla, mutta migulin joukkue ei ole sama tai samaa seuraa kuin ops 30 v sitte elikkä mestaruus valko-musta-raidoin mieluummin.

  3. OPS on täysin eri asia kuin miigan omistama nykyinen OPS-JP. Faktat haltuun jne.

  4. No who cares mitä mikäkin on Oulun kuppikunnissa. Tänne etäämmäs näkyy OPS, jota kannatettiin jo 30v sitten. Kun OTPtä ei enää ole, niin se on OPS. Itseä ei ainakaan kiinnosta Associazione Calcio eli AC Oulu pätkääkään. Marcello Macaronia voi kiinnostaakin ;)

    Tai vakavammin: on hyväkin että samassa kaupungissa olisi kaksikin vahvaa joukkuetta. Se aiheuttaa parhaimmillaan tervettä kilpailua ja paikallispelit kiinnostaa aina enemmän kuin yhden seuran dominointi. Katsokaa vaikka maailman huippuseuroja. Monella on kova paikallisvastustaja.

Kommentoi