Lehtitarjoukset

Pietarsaaren jättireissulle mahtuu vielä mukaan

19.10.2010 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulun kannattajaryhmä Sinitähdet järjestää fanimatkan Veikkausliigan päätöskierroksen huipputärkeään otteluun FF Jaro – AC Oulu. Ottelu pelataan Pietarsaaressa lauantaina 23.10. Panokset kauden päätöskierroksella ovat erittäin kovat. Ottelu voi olla ratkaiseva AC Oulun ensi kauden liigapaikan suhteen, joten nyt jos koskaan, on kannattajien tuki tarpeen!

AC Oulu saakin Pietarsaaressa ennennäkemättömän kannattajien tuen, sillä Sinitähtien 60 hengen linja-auto on jo paria paikkaa vaille täynnä! Mikäli mukaan ilmoittautuu vielä lisää kannattajia, varataan matkalle myös toinen linja-auto.

Sinitähtien kuljetuksen lisäksi Pietarsaareen lähtee linja-autokuljetuksia myös kahden oululaisen ravintola- ja hotellialan yrityksen toimesta. Näin ollen AC Oulu saa kannatusta reilulta sadalta oululaiselta.

– Kannattajien tuki on nyt meille ensiarvoisen tärkeä asia ja hirveä voimavara. Nyt on koko ajan viikon ajan saatava nostettua me-henkeä ja sitä ajatusta, että taistelemme yhdessä loppuun asti. Liigapaikan säilyttäminen on edelleen omissa käsissämme, viestittää päävalmentaja Juha Malinen.

Sinitähtien matka käynnistyy Torinrannasta lauantaiaamuna klo 9.30, sillä ottelu Pietarsaaressa starttaa jo klo 14.00. Paluumatka Ouluun alkaa välittömästi ottelun päätyttyä.

Matkan hinta on kaikilta (jäsenet ja ei-jäsenet) 25 euroa. Hintaan sisältyy bussimatka Pietarsaareen ja takaisin. Ottelulippu ei sisälly hintaan, mutta Sinitähdet pyrkivät neuvottelemaan ryhmäalennusta lipuista.

Kaikkien matkalle osallistuvien kesken arvotaan Sinitähtien kaulahuiveja ja yllätystuotteita. Huiveja voi myös ostaa bussista 10 euron hintaan.

Matkalle on siis vielä mahdollista ilmoittautua mukaan, mutta nyt on syytä toimia nopeasti!

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISOHJEET SINITÄHTIEN SIVUILLA

Kommentoi