Lehtitarjoukset

Juhani Pennanen OPS:n maalille kaksivuotisella sopimuksella

19.01.2017 | Aihealue: Miehet

Ykkösen kauteen valmistautuva Oulun Palloseura on solminut kahden kauden mittaisen pelaajasopimuksen maalivahti Juhani Pennasen (23) kanssa. Hän torjui viime kaudella PS Kemin tolppien välissä 22 Veikkausliigan ottelussa. Pennanen on Oulunsalon Pallon kasvatti.

– Tavoitteenani on päästä jossain kohtaa urallani pelamaan ulkomailla ammattilaisena. Se on seuraava steppi. Aiemmin tavoite oli päästä pelaamaan Veikkausliigassa. Nyt, kun se on toteutunut, niin ajattelin, että tässä vaiheessa on hyvä päästä pelaamaan Ykköstä OPS:ssa, jolla on seurana kunnianhimoiset tavoitteet. Samansuuntaiset kuin minullakin, Juhani Pennanen suunnittelee.

Oulunsalon OsPa:sta Pennasen tie vei Oulun Luistinseuran kautta AC Ouluun (2011 – 2013). Kolmella edellisellä kaudella Pennanen on menestynyt PS Kemin paidassa. Kolmen vuoden Kemin jaksoon mahtui kaksi sarjanousua sekä ehjä kausi liigaseuran ykköstorjujana. Pennanen lupaa, että myös OPS saa hänestä tavoitteellisen ja nälkäisen maalivahdin.

– OPS saa minusta voitonnälkäisen maalivahdin. Haluan voittaa jokaisen tilanteen ja jokaisen ottelun, hän naulaa.

Palloseuran manageri Miika Juntunen on erittäin tyytyväinen Pennasen kaksivuotiseen sopimukseen.

– Meille oli erittäin tärkeää, että saimme oululaisen Veikkausliigassa pelanneen maalivahdin. Hän on nuori ja kunnianhimoinen kaveri, jonka tavoitteet ovat ulkomailla. OPS pystyy tarjoamaan motivoituneille ja tavoitteellisille pelaajille hyvät olosuhteet tehdä myös omia harjoitteita joukkueharjoituksien lisäksi OPS-hallissa.

Pennanen on torjunut Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkuepaidassa kahdeksassa ottelussa.

Juhani Pennanen
Maalivahti
19.2.1993, Oulunsalo

Aiemmat seurat:
2014 – 2016: PS Kemi
2011 – 2013: AC Oulu

Kommentoi