Lehtitarjoukset

OLS Try Out kaudelle 2013 on käynnissä

18.09.2012 | Aihealue: Juniorit, Pääuutinen

OLS Jalkapallon Try Out –jaksot alkavat syyskuussa ja jatkuvat aina marraskuulle saakka ikäluokasta riippuen. Try Out –tapahtumissa kaikilla motivoituneilla ja tavoitteellisesti harjoittelevilla pelaajilla on mahdollisuus näyttää taitojaan ja samalla tutustua OLS:n laadukkaaseen junioreiden kilpajoukkuetoimintaan.

Miten ilmoittaudutaan?

Täytä Try Out –lomake (tämän jutun lopussa). Tiedot tallentuvat järjestelmäämme ja saat ilmoittautumisestasi sähköpostivahvistuksen. Tämän jälkeen seuraa ikäluokan nettisivujen tapahtumakalenteria ja ota tarvittaessa yhteys valmentajiin tai valmennuspäällikköön. Valmentajat laittavat lähempänä Try Out –jaksoa vielä informaatiopostia käytänteistä ja aikatauluista. Parhaiten varmistat näyttöpaikkasi ilmoittautumalla jaksolle mahdollisimman pikaisesti!

Mitä OLS kilpajoukkueet tarjoavat?

OLS:n kilpajoukkueet tarjoavat laadukasta ja yksilöllistä valmennusta sekä kovia otteluita. Lähtökohtana kaikelle toiminnalle on pelaajakehitys ja näistä asioista voi lukea lisää seuran pelifilosofia –kokonaisuudesta. OLS:n kilpajoukkueet ovat ainoita joukkueita Pohjois-Suomessa jotka jokaisessa ikäluokassa (2003synt. ja vanhemmat) saavat säännöllisiä kutsuja koviin kansallisiin ja kansainvälisiin junioriturnauksiin.

OLS joukkueiden tapahtumia vuonna 2012

Alla on lueteltu ikäluokittain OLS joukkueiden merkittävimpiä tapahtumia kauden 2012 aikana.

Vuonna 2012 OLS A ja OLS B pelaavat ikäluokkiensa SM-sarjaa (kuten myös kaudella 2013) Lisäksi B:n ringistä nuorten maajoukkueisiinn on päässyt neljä pelaajaa ja yhteistyöseura AC Oulun harjoituksiin ja otteluihin on päässyt OLS:n A:n ja B:n pelaajistosta jo yli kymmenen pelaajaa.

OLS 97 pääsi ainoana joukkueena Pohjois-Suomesta ikäluokan SM-turnaukseen, OLS 98 sai kutsun ainoana joukkueena Suomesta Lennart Johansson Academy Trophy –turnaukseen Tukholmaan, jossa olivat mukana mm. Juventus ja FC Barcelona parhailla pelaajillaan. OLS 99 on pelannut ainoastaan kutsuturnauksia menestyen niissä jatkuvasti erinomaisesti. Tästä osoituksena on myös kutsu syksyn HJK Cupiin Helsinkiin. OLS 00 on vastaavasti kutsuttu HJK Cupiin Helsinkiin pelaamaan samaan lohkoon yhdessä Tukholman AIK:n ja TPS:n kanssa. OLS 01 on vastaavasti kutsuttu lukuisiin Etelä-Suomen kutsuturnauksiin (mm. HJK Cup ja KÄPA –turnaus) ja joukkue on käynyt myös Tukholman kutsuturnauksessa Stadium Cupissa kaudella 2011. OLS 02 lähtee myös HJK Cupiin samaan lohkoon mm. HJK:n ja Djurgårdenin kanssa ja OLS 03 on kutsuttu Ilves Cupiin ja marraskuun kovaan kansainväliseen turnaukseen Vantaalle.

Miksi Try Out –jakso järjestetään?

Kaikille motivoituneille jalkapallonharrastajille tarjotaan mahdollisuus päästä tutustumaan OLS:n laadukkaaseen kilpajoukkuetoimintaan. Varsinaisen päätöksen seuraan liittymisestä voit tehdä Try Out -jakson jälkeen, mikäli sinulle paikkaa joukkueessa tarjotaan. Ilmoittautumiset eivät siis ole sitovia vaan pelaaja saa tehdä päätöksen itse, mikäli hänelle paikkaa kilpajoukkueessa tarjotaan.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa seuran päätoiminen Valmennuspäällikkö Antti Pehkonen numerosta 044 7518771.

7 kommentit
Kommentoi »

  1. Eihän näitä try-out juttuja tarvi tehdä ku -98 ja nuoremmille.

  2. Mihin se perustuu … Syötä vaikka ei oo mihin syöttää …. Kyllä fudis on kumminkin tulosurheilua vaikka vanhemmat sanoo mitä.vaan .. Mieluumin voittaa joukkue !

  3. Tuota täällä jaksetaan jauhaa. Ota joukkue valmennettavaksi ja ala voittamaan. Ei sua varmaan kukaan estä. Anna kuitenkin myös toisten tehdä työtä rauhassa omalla tavallaan.

  4. Ja taas pataan A junnut 4 – 0 ja B junnut 1 – 6 … Saa siinä try-outteja ens kautta varten pitää

  5. vissiin kuuluisaan pelifilosofiaan ei kuulu pärjääminen?

  6. jonkun verran pitäa pärjätä että sm-sarjaan edes pääsee :)

  7. Hävettävä esitys OLS B:ltä taas. Kun SM-sarjaan pääsee, niin pitäisi edes yrittää. Nyt pojat ja valmentaja joku roti tuohon hommaan.

Kommentoi