Lehtitarjoukset

OPS:n harjoitushalli valmis

18.03.2013 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

ops_harjoitushalli_julkaisuvapaaOulun Palloseuran Castreniin rakentaman jalkapallon harjoituskeskuksen ensimmäinen vaihe on valmis. Harjoitushalli (70 x 45m) valmistui viikonvaihteessa. Viime kesänä alkanut rakennusurakka jatkuu välittömästi hankkeen toisella vaiheella eli OPS:n seuratalon (1450m2) rakennustöillä. Harjoituskeskuksen kolmas vaihe on täysimittainen harjoitushalli (115 x 75m), jolle OPS hakee parhaillaan kaavamuutosta täysimittaisen ulkotekonurmen sijaan.

– Viime perjantaina näin vihdoinkin valmiin keinonurmen levitettynä halliin. Se oli kuin unelma. Olin hiihtolomamatkalla ja olihan se hienoa palata, kun näki valmiin hallin. Kun lähdin reissuun, niin halli oli vielä täynnä työkoneita ja hiekkaa, OPS:n manageri Miika Juntunen huokaisee.

– Harjoitushallin pelialusta on ylivoimaisesti Oulun paras. Se on Saltex Oy:n uusinta teknologiaa 55-millisellä nukalla. Vastaava löytyy Suomesta ainoastaan Saviniemen stadionilta, missä Myllykosken Pallo pelaa liigaottelunsa, hän kehuu.

Juntusen sanaa ei tarvitse epäillä, sillä nurmi todellakin näyttää ja tuntuu jalan alla täysin erilaiselta kuin esimerkiksi Heinäpään jalkapallohallin alusta. Juntusen mukaan alusta olisi ollut ”väärä paikka” säästää.

– Halli on nyt valmis. Tarvitaan enää käyttöönottotarkastus, jota toivon kaupungilta mahdollisimman nopeasti. Hallin vuorovaraukset ja -jako ovat käynnissä. Tämän kauden vuorot myydään toukokuun loppuun asti ja seuraavan talven vuorot alkavat 1.syyskuuta, harjoituskeskuksen puuhamies toteaa.

Best-Hall Oy:n toimittaman hallin virallinen avauspotku päästään ampumaan vihkiäisten yhteydessä, kun kaupunki on tehnyt käyttöönottotarkastuksen.

Kommentoi