Lehtitarjoukset

Rauno Ojanen AC Oulun valmennustiimiin

17.11.2010 | Aihealue: Miehet

AC Oulun valmennustiimi kaudelle 2011 vahvistuu vuoden poikavalmentaja Rauno Ojasella. Pitkään ansiokasta työtä oululaisten juniorien parissa tehneestä Ojasesta tulee Juha Malisen apuvalmentaja.

45-vuotias Ojanen valmensi viime kaudella Tervareiden B-juniorit komeasti SM-hopealle ja kuului myös AC Oulu Akatemian valmennusryhmään. Intohimoinen jalkapallomies on toiminut oululaisjuniorien valmentajana kaikkiaan peräti 12 vuoden ajan.

– Olen niin pitkään ollut mukana juniorivalmennuksessa, että tämä on hyvin looginen jatko. Olen innoissani ja odotan jännityksellä uusia kuvioita. Pääsen Juhan valmennuskorkeakouluun ja parhaita puolia on se, että pääsen myös jatkamaan työtä AC Oulun rinkiin nousseiden tuttujen nuorten pelaajien kanssa. Juhan kanssa on puhuttu, että nimenomaan heidän kanssaan minulla on paljon työnsarkaa, Ojanen kertoo.

Ojasen ansiokas työ on noteerattu myös valtakunnallisesti. Oululainen palkittiin keskiviikkona Helsingissä Suomen Palloliiton toimesta vuoden poikavalmentajana. Aikaisemmin, kaudella 2007, Ojanen palkittiin vuoden Kaikki Pelaa -valmentajana.

– Rauno on Oulun alueella selkeästi se valmentaja, jolla on erittäin paljon annettavaa koko AC Oulun toiminnalle. Hän on tehnyt määrätietoista työtä juniorien parissa ja on niitä harvoja pohjoissuomalaisia valmentajia, joka kouluttaa itseään sekä haluaa eteenpäin. Hän tuo erittäin hyvän lisän meidän ennestäänkin vahvaan valmennustiimiin, päävalmentaja Malinen iloitsee.

AC Oulun maalivahtivalmentajana sekä varamaalivahtina jatkaa kahden viime kauden tapaan hyvää työtä tehnyt Jani Luukkonen.

Yksi kommentti
Kommentoi »

  1. Onnea Rane!

Kommentoi