Lehtitarjoukset

FC Yli-Utoksen viides junnuleiri finaalissa

17.06.2011 | Aihealue: Juniorit

Juhlavuoden kunniaksi junnuleiri Yli-Utoksella kesti tänä vuonna kokonaisen viikon. Leirin aloittivat maanantaina nuorimmat, jotka vaihtuivat keskiviikkona vanhempiin ja viikonlopun kruunasivat kutsuturnaukset lauantaina ja sunnuntaina, joissa oli mukana joukkueita Oulusta ja Muhokselta.

Tämänvuotinen leiri vietiin läpi välillä jopa liiankin aurinkoisissa merkeissä, mikä ei tosin pelaajia näyttänyt haittaavan. Kikka kulki ja pallo pysyi koukussa entiseen malliin. Kun vielä harjoitteiden väliin oli järjestetty muuta ohjelmaa, tekemistä riitti niin leiriläisille kuin heidän huoltojoukoilleenkin.

Uutuutena kentän vieressä oli keväällä rakennettu pannafutisareena, joka saavutti huikean suosion. Tyhjillään tekonurmihäkki taisi olla ainoastaan öisin.

Lauantain kutsuturnauksessa olivat isäntien lisäksi mukana OLS, OPS ja Tervarit Oulusta. Aurinkoinen, jopa helteinen, sää hemmotteli pelaajia. Sunnuntaina isännät pelasivat kahdella joukkueella. Vieraina Muhoksen Urheilijat, OLS ja OPS sekä yhteistyön tuloksena OTP:n ja Oulunsalon Pallon junioreista koottuna kaksi joukkuetta. Vaikka sunnuntai oli lauantaita huomattavasti koleampi, ei se pelaajien menoa tuntunut haittaavan.

Koko tarina kuvineen osoitteessa: http://www.fcyliutos.net/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=162&Itemid=1

Kommentoi