Lehtitarjoukset

Nuorelle Lassi Nurmokselle pitkä sopimus AC Ouluun

17.05.2011 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulu ja alkaneella kaudella joukkueen avauskokoonpanoon murtautunut vasta 16-vuotias puolustaja Lassi Nurmos ovat solmineet syksyyn 2014 asti ulottuvan pelaajasopimuksen. Heinäkuussa 17 vuotta täyttävä Nurmos on Haukiputaan Pallon kasvatti, joka kuului viime kaudella SM-hopeaa voittaneen Tervareiden B-juniorijoukkueen avainpelaajiin. AC Oulun harjoitusrinkiin Nurmos nousi vakituisesti viime vuoden lopulla ja alkaneella kaudella nuorukainen on pelannut oikeana laitapuolustajana täydet 90 minuuttia AC Oulun molemmissa sarjaotteluissa.

– Lassi on ottanut oman paikkansa joukkueessa ja noussut todella nopeasti Jarkko Hurmeen korvaajaksi. Vakuuttavat esitykset ovat olleet hieno osoitus Oulun seudun juniorityöstä. Uskomme ja luotamme, että hänestä kehittyy vielä todella hyvä pelaaja, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela suitsuttaa.

Nurmos on esiintynyt tämän vuoden puolella kahteen otteeseen myös Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa. Tammikuussa Nurmos onnistui hyvin kolmessa ottelussa Valko-Venäjällä ja maaliskuussa tilille tuli kaksi maaottelua Israelin turnauksessa.

Kauden käynnistäneistä kahdesta vierasottelustaan hienosti neljä pistettä kaapinut AC Oulu pelaa ensimmäisen kotiottelunsa tulevana lauantaina, kun FC Lahti saapuu vieraaksi Castrenille.

Kommentoi