Lehtitarjoukset

Aristote Mbomalle sopimus

17.04.2016 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Hyökkääjä Aristote “Totti” Mboma allekirjoitti Laivastonsinisten kanssa vuoden sopimuksen. AC Oulu solmi KPV-ottelussa testissä olleen Aristote “Totti” Mboman kanssa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Laitahyökkääjänä ottelussa pelannut pelaaja vakuutti seurajohdon lyhyelläkin testijaksolla. Viime kaudella mies pelasi Veikkausliigassa FC Lahden riveissä.

Kinshasankongolainen Mboma saapui Suomeen 14-vuotiaana ja on pelannut juniorivuosina FC Blackbirdin ja FC Hongan riveissä. Molemmissa joukkueissa 94-syntynyt pelaaja pelasi myös muutaman miesten edustusjoukkueen ottelun. Aikuisiällä hän on edustanut lisäksi Äänekosken Huimaa sekä unkarilaisseura Ujpest FC:tä. 

– Hyvällä fiiliksillä tulen AC Ouluun. Tavoitteenani on tottakai tehdä paljon maaleja ja nousta joukkueen kanssa Veikkausliigaan. Se olisi hieno saavutus, kertoo lyhyesti Mboma. 

– Totti on erittäin potentiaalinen pelaaja. Hän on isokokoinen, taitava ja hyvä pystyynjuoksija. Totti tuli meidän riveihin vähän kuin puskista, mutta uskon että hänestä on meille paljon iloa. Hänellä lisäksi hyvä pelikäsitys ja hän on hyvä viimeistelemään, kehuu AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen.

Kommentoi