Lehtitarjoukset

Maaliahne Abdul Sesay OPSiin

16.12.2014 | Aihealue: Miehet

Oulun Palloseura on solminut ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen sierraleonelaisen keskikenttäpelaaja Abdul Sesayn (23) kanssa. Hän on pelannut kolme edellistä kautta helsinkiläisessä Atlantiksessa ja viimeistellyt siellä 22 maalia noiden vuosien aikana.

– Olen onnellinen, että tämä unelma kävi toteen ja sain sopimuksen Ouluun. Yritän antaa OPS:lle sen saman, mitä olen tehnyt Atlantiksessa. Toivottavasti pystyn taas tekemään paljon maaleja ja auttamaan sitä kautta joukkuetta nousemaan takaisin Ykköseen, Sesay kertoo.

Hän viihtyy parhaiten keskikentällä, mutta pystyy tarvittaessa pelaamaan myös hyökkääjänä. OPS:n päävalmentaja Erkki Paananen vakuuttui Sesayn taidoista koejakson aikana.

– Hän on ollut meidän treeneissä jo jonkin aikaa ja osoittautunut taitavaksi ja maltilliseksi pelaajaksi, joka osaa laittaa pallot maaliin. Odotan häneltä paljon niin kuin kaikilta muiltakin. Etenkin maaleja ja joukkuepelaamista, OPS:n päävalmentaja Erkki Paananen asettaa.

– Hän on nopea, vankka ja hänellä on hyvä tasapaino ja pelikäsitystäkin löytyy. Hän on pelannut Suomessa jo kolme kautta ja se näkyy. Sesay on rutinoitunut pelaaja Kakkosen tasolle, hän jatkaa.

Abdul Sesay on OPS:n kymmenes sopimuspelaaja. Lisäksi Oulun Palloseura on jatkanut nuoren keskikenttäpelaajan, Joni Lämsän (17) sopimusta kauteen 2016 asti. Oululaislupauksella oli jo entuudestaan sopimus tulevasta kaudesta.

Abdul Sesay
30.9.1991, Sierra Leone
Keskikenttä

Aiemmat seurat:
2014: Atlantis FC
2013: Atlantis FC
2012: Atlantis FC
2011: San Roque de Lepe (Espanja)

Kommentoi